reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześc dziewczynki:-)

Nie miałam ostatnio dostępu do neta więc milczałam kilka dni.
Jestem już po wizycie i chyba ogólnie nie jest najgorzej. Dostałam leki przeciwzapalne i mam " jak najszybciej zajśc w ciąże":-D Łatwo powiedziec..... Poza tym mam się zastanowic czy przed samymi staraniami nie zrobic sobie testu na HPV. Lekarka powiedziała że skoro w tak młodym wieku dzieje sie nienajlepiej, to lepiej zrobic i wiedziec czy ma sie jakies predyspozycje do rozwoju raka....
Tak czy tak mam sie uwijac szybko i ZACHODZIC......:-)bez względu na wynik testu. Trochę sie boje bo przeciez jesli test wyjdzie źle to czy nie zaszkodze mojej przyszłej fasolce??? Podobno nie , ale obawy mam:-(

Ciesze się że tu do Was trafiłam- czasem nie ma jak wyżalenie sie ..
Mam nadzieje, że wkrótce większośc z nas dołączy do tych zafasolkowanych szczęściar:-)

Witajcie
Widziałam, że wczoraj były jakieś zapisy na listopad :tak: ja bym się chętnie na grudzień zapisała ;-)
Pewnie w grudniu już wszystkie zaciążone będziecie :tak: i będziecie mi pisać jak sobie radzić z dolegliwościami ciążowymi:-):-):-) Wszyscy się zgadzają? ;-)

luizko to kiedy te staranka bo suwaczka brak :-) ...

Moja tesciowa i jej córcia maja tendencje do użalania się nad soba...mimo, ze bowowdow brak w sumie ech jak ja nie lubie tego typu sytuacji jak muszę wysłuchiwac czyichś żali a ta osoba ma odemnie o niebo lepiej....

Kinguś, Szfirek wielkie dzięki za wsparcie- zaczynam wierzyc że musi byc dobrze i już:-) No powiem wam że listopad to dobry miesiąc na owocne staranka- na dworze zimno więc miło się poprzytulac:-D
Pixelko kochana czekam tylko na okres zaraz po nim badanie i zabieram się do ciężkiej pracy:-D Myślę że poswięce sie bez reszty w listopadzie: miło byłoby cieszyc sie na święta dwoma kreseczkami...

reklama
Do góry