reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dorotka - przesuń na sama góre strony forum Baby Boom , widzisz zielone logo Baby Boom ? pod zielonym logo jest taka różowa linia , jako pierwsza pozycja są ustawienia widzisz ? Kliknij je !

reklama
Dorotka ! zrób wszystko jeszcze raz krok po kroku , powoli tak jak ci napisałam , skopjuj dobry kod BB ( cały ! ) wklej w miejsce podpisu ( sprawdź czy się wkleił ) i nie zpomnij potwierdzić ! ( zapisz podpis ) musi zadziałać ! nie ma siły ! :tak:

Hej babeczki.

Ależ miałam panikarską nockę. O północy młody poszedł sobie spać i przekimał w spokoju do 5 rano - o tej porze zawsze mnie budził więc teraz już bez rzadnej zachęty z jego strony obudziłam się. Czekam na kopy, a tu cisza. no to zaczynam intensywne myslenie kiedy ostatnio się wiercił i okazuje się, że jak siedziałam przed kompem to ze 2 razy fiknął i tyle. Już w głowie zaczyna się tworzyc makabryczny scenariusz ale myślę sobie - potrzęsę mieszkaniem to może wstanie. No i trzęsę tym brzucholem na wszystkie strony i czuję leciutkie przesuwanie. I znowu panika czy to był ruch czy przez to trzęsienie ciałko się przesunęło i tyle. Myślę sobie - poczekam do 8 i jakby co chłopa w samochód i do szpitala. A ten mały skubanek obudził się o 8 i zaczyna szaleństwa. No myślałam, że zdechnę. Jak zacznę kiedykolwiek wyzywać, że sie kręci albo po urodzeniu płacze w nocy i spać niedaje to zasuńcie mi takiego kopsztala w du***a żebym się nogami nakryła!!!

Ewelka - mały do świąt pewnie czeka. Może mysli, ze coś na zająca dostanie...;-)

Uściski for All

Witajcie no wreszcie moge wam powiedziec ze jestem w ciazy i jak narazie wszytsko jest oki.W tamtym tygodniu trafiłam do szpitala z nieposciągliwymi wymiotami ciężarnych ale to jak mam tak zawsze.To moja 4 ciąza ale mam przy sobie tylko 1 synka no i 2 pociecha w brzuszku.Dostałam mnóstwo leków które ratuje moje dziecko i tak łykam sobie co dnia wszytsciutko aby nic mu nie brakowało. Poczekam na zsuwaczek az inna wspanmiała cięzarówka mi w tym pokoaze co i jak sie z ty robi. Powiem wam ze jestem duuuuuuużą panikarą i boję sie tej ciązy chyba najbardziej na swiecie.Wiadomo dlaczego.Z obiczen lekarzy to juz 10 tc troche duzo jak dla mnie ale wszytsko pewnie sie juz niedługo wyrówna.Pozdrawiam reszte zafasolkowanych kolezanek i te które na to z ustęsknieniem czekają - wiem cos o tym.Z męzem walczymy o dziecko 2 lata i moze tym razem uda nam sie. Wierzymy w to bardzo i za kazdym razem przed usg nogi nam miekna i serce łapiemy.Całuski i do usłyszenia

reklama
Do góry