reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hejka
Czy ktoś może mnie pocieszyć albo nie wiem podsunac jakaś myśl ? Co mam jeszcze zrobić?W zeszłym roku poronilam w 9tyg ciąży . Do tego czasu staraliśmy . Robiłam test , a 28.08 byłam na hcg wyszło 50 mlu robiłam dziś 30.08 i jest 72.60 no wydaje mi się że przyrost niewielki ... Czy wg was znowu będzie źle ? 😔 czy jest szansa na to żeby było ok ? 😔

reklama
No to niestety nie wygląda to zbyt optymistycznie. Kontroluj dalej betę. Jak zacznie spadać - to będzie oznaczało ciążę biochemiczną. Wydaje mi się, że szanse na zdrową ciążę są nikłe :(

reklama
Skontroluj jeszcze betę. Mi znajoma położna mówiła, że zna takie przypadki gdzie słaba beta wystrzeliła I było dobrze. Ale.. mówiła też żeby z radością poczekać I żeby się nie przyzwyczajać do ciąży. Pierwsze tygodnie są najbardziej przewrotne. Oczywiście trzymam kciuki za optymistyczny scenariusz ❤

Do góry