reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hejka
Czy ktoś może mnie pocieszyć albo nie wiem podsunac jakaś myśl ? Co mam jeszcze zrobić?W zeszłym roku poronilam w 9tyg ciąży . Do tego czasu staraliśmy . Robiłam test , a 28.08 byłam na hcg wyszło 50 mlu robiłam dziś 30.08 i jest 72.60 no wydaje mi się że przyrost niewielki ... Czy wg was znowu będzie źle ? 😔 czy jest szansa na to żeby było ok ? 😔
a robiłaś jakieś badania?

reklama
Skontroluj jeszcze betę. Mi znajoma położna mówiła, że zna takie przypadki gdzie słaba beta wystrzeliła I było dobrze. Ale.. mówiła też żeby z radością poczekać I żeby się nie przyzwyczajać do ciąży. Pierwsze tygodnie są najbardziej przewrotne. Oczywiście trzymam kciuki za optymistyczny scenariusz ❤
No wiem zawsze jest nadzieja dopóki nie ma miesiączki .. nawet jakby i teraz bylaby super beta to moze dojść do straty poniżej niestety 😟

może spróbuj się przebadać, na forum krąży lista jaką staraczki stworzyły.. sama zrobiłam kilka badań zapłaciłam ok 1k ale na trombofilii wyszła mi mutacja homo Pai1 i już wiem czemu poroniłam i co muszę robić. Tanie to nie jest ale jak się chce przytulić bobaska to kasa nie gra roli..

może spróbuj się przebadać, na forum krąży lista jaką staraczki stworzyły.. sama zrobiłam kilka badań zapłaciłam ok 1k ale na trombofilii wyszła mi mutacja homo Pai1 i już wiem czemu poroniłam i co muszę robić. Tanie to nie jest ale jak się chce przytulić bobaska to kasa nie gra roli..
Tak tylko ja już dwie córki mam. A teraz chcieliśmy kolejnego bobaska i takie problemy .dodać że wcześniej nie było żadnych problemów .😔

reklama
Do góry