reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
czuje się dobrze. Aktualnie 22+1 i czekamy na Przemka 🙂 po drodze trochę nieszczęść było bo odszedł nasz piesek po 13 latach, zmarł teściu, dziś babcia 😥 i tak liczymy że narodziny synka przełamia ta zła passę.
Ojej strasznie mi przykro 😢
Ale cieszę się że czujecie się dobrze 😘
Nie mam czasu to zaglądać a tak bym chciała wiedzieć co u Was słychać ... Mam tyle zaległości że nie jestem w stanie ich już nadrobić.

Nie mam czasu to zaglądać a tak bym chciała wiedzieć co u Was słychać ... Mam tyle zaległości że nie jestem w stanie ich już nadrobić.
nie dziwię się że nie masz czasu bo taki maluch pochlania nasz czas strasznie 🙂

czuje się dobrze. Aktualnie 22+1 i czekamy na Przemka 🙂 po drodze trochę nieszczęść było bo odszedł nasz piesek po 13 latach, zmarł teściu, dziś babcia 😥 i tak liczymy że narodziny synka przełamia ta zła passę.
Bardzo mi przykro, ale tak jak mówisz mam nadzieje ze synek już niebawem Wam wynagrodzi te wszystkie smutki ❤
My tym razem spodziewamy się dziewczynki. U nas 25+3 i naprawdę czekam z utęsknieniem na jesień 😀

nie dziwię się że nie masz czasu bo taki maluch pochlania nasz czas strasznie 🙂
Bardzo mi przykro, ale tak jak mówisz mam nadzieje ze synek już niebawem Wam wynagrodzi te wszystkie smutki ❤
My tym razem spodziewamy się dziewczynki. U nas 25+3 i naprawdę czekam z utęsknieniem na jesień 😀

Mega się cieszę, że u was wszystko dobrze ❤️❤️❤️
Czekam na kolejne bobaski :)

super, ja też mam córeczkę w domu i córka to najlepsze co mnie w życiu spotkało 🙂 z syna też się oczywiście strasznieeee cieszę bo to od zawsze bylo moje marzenie 🥰 na kiedy dokładnie masz termin ?

super, ja też mam córeczkę w domu i córka to najlepsze co mnie w życiu spotkało 🙂 z syna też się oczywiście strasznieeee cieszę bo to od zawsze bylo moje marzenie 🥰 na kiedy dokładnie masz termin ?
Ja mam termin na 12.11 ale na pewno będę miała cesarkę lub wywołanie tydzień lub dwa wcześniej, bo mam cukrzycę ciążową i tak mi lekarz zapowiedział. A ty?

To chyba u mnie nie będzie parki 🤣 ale najważniejsze że zdrowe. I powiem Wam, że gdyby nie wiek, to może nawet myślałabym nad nr 3🙈

@olka11135 ja dziś dostałam propozycję udziału w projekcie na 1/2 etatu od czerwca przyszłego roku. Zgodziłam się, bo myślę że to taki pchacz do przodu, bo od 4-5 lat mam wrażenie że stoję w miejscu z karierą. Trochę się obawiam, ale...trzymam za Ciebie kciuki ❤️

reklama
Ja mam termin na 12.11 ale na pewno będę miała cesarkę lub wywołanie tydzień lub dwa wcześniej, bo mam cukrzycę ciążową i tak mi lekarz zapowiedział. A ty?
ja mam termin na 7 grudnia ale prawdopodnie koło 27.11 będę mieć CC. Ja będę mieć ze względu na to że już jedna miałam i mam cały brzuch rozcięty po tych specjalistach co mi wycinali wyrostek w ciąży 🙄
A to cukrzyca w ciąży ci wyszła czy przed też miałaś? Ja teraz byłam na krzywej cukrowej ale w pierwszej ciąży nie miałam problemów i cukier zawsze z krwi wychodzil mi koło 70 max. 80.

Do góry