KatJak
Fanka BB :)
Właśnie też się zastanawiam a Ty jak sie czujesz ?już 7 miesięcy ma mały? Jak? Kiedy to zleciało? Przed chwilą rodziłas.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie też się zastanawiam a Ty jak sie czujesz ?już 7 miesięcy ma mały? Jak? Kiedy to zleciało? Przed chwilą rodziłas.
czuje się dobrze. Aktualnie 22+1 i czekamy na Przemka po drodze trochę nieszczęść było bo odszedł nasz piesek po 13 latach, zmarł teściu, dziś babcia i tak liczymy że narodziny synka przełamia ta zła passę.Właśnie też się zastanawiam a Ty jak sie czujesz ?
Ojej strasznie mi przykroczuje się dobrze. Aktualnie 22+1 i czekamy na Przemka po drodze trochę nieszczęść było bo odszedł nasz piesek po 13 latach, zmarł teściu, dziś babcia i tak liczymy że narodziny synka przełamia ta zła passę.
nie dziwię się że nie masz czasu bo taki maluch pochlania nasz czas strasznieOjej strasznie mi przykro
Ale cieszę się że czujecie się dobrze
Nie mam czasu to zaglądać a tak bym chciała wiedzieć co u Was słychać ... Mam tyle zaległości że nie jestem w stanie ich już nadrobić.
Bardzo mi przykro, ale tak jak mówisz mam nadzieje ze synek już niebawem Wam wynagrodzi te wszystkie smutki ❤czuje się dobrze. Aktualnie 22+1 i czekamy na Przemka po drodze trochę nieszczęść było bo odszedł nasz piesek po 13 latach, zmarł teściu, dziś babcia i tak liczymy że narodziny synka przełamia ta zła passę.
Ojej strasznie mi przykro
Ale cieszę się że czujecie się dobrze
Nie mam czasu to zaglądać a tak bym chciała wiedzieć co u Was słychać ... Mam tyle zaległości że nie jestem w stanie ich już nadrobić.
nie dziwię się że nie masz czasu bo taki maluch pochlania nasz czas strasznie
Bardzo mi przykro, ale tak jak mówisz mam nadzieje ze synek już niebawem Wam wynagrodzi te wszystkie smutki ❤
My tym razem spodziewamy się dziewczynki. U nas 25+3 i naprawdę czekam z utęsknieniem na jesień
super, ja też mam córeczkę w domu i córka to najlepsze co mnie w życiu spotkało z syna też się oczywiście strasznieeee cieszę bo to od zawsze bylo moje marzenie na kiedy dokładnie masz termin ?Bardzo mi przykro, ale tak jak mówisz mam nadzieje ze synek już niebawem Wam wynagrodzi te wszystkie smutki ❤
My tym razem spodziewamy się dziewczynki. U nas 25+3 i naprawdę czekam z utęsknieniem na jesień
Ja mam termin na 12.11 ale na pewno będę miała cesarkę lub wywołanie tydzień lub dwa wcześniej, bo mam cukrzycę ciążową i tak mi lekarz zapowiedział. A ty?super, ja też mam córeczkę w domu i córka to najlepsze co mnie w życiu spotkało z syna też się oczywiście strasznieeee cieszę bo to od zawsze bylo moje marzenie na kiedy dokładnie masz termin ?
ja mam termin na 7 grudnia ale prawdopodnie koło 27.11 będę mieć CC. Ja będę mieć ze względu na to że już jedna miałam i mam cały brzuch rozcięty po tych specjalistach co mi wycinali wyrostek w ciążyJa mam termin na 12.11 ale na pewno będę miała cesarkę lub wywołanie tydzień lub dwa wcześniej, bo mam cukrzycę ciążową i tak mi lekarz zapowiedział. A ty?