olka11135
Fanka BB :)
To chyba u mnie nie będzie parki ale najważniejsze że zdrowe. I powiem Wam, że gdyby nie wiek, to może nawet myślałabym nad nr 3
@olka11135 ja dziś dostałam propozycję udziału w projekcie na 1/2 etatu od czerwca przyszłego roku. Zgodziłam się, bo myślę że to taki pchacz do przodu, bo od 4-5 lat mam wrażenie że stoję w miejscu z karierą. Trochę się obawiam, ale...trzymam za Ciebie kciuki
Ja mam dość specyficzną pracę, każdy dzień jest inny, nie awansuję bo po prostu jestem już najwyżej jeżeli chodzi o to co robię. Kasę mam dobrą, warunki też - po prostu to by było coś nowego, coś innego. Ale oprócz profitów w postaci powiedzmy rozwoju, trochę zmiany działania - bardzo dużo wyjazdów służbowych, bardzo dużo spotkań służbowych nie zawsze po między 8 a 16, ogromna odpowiedzialność, praca zdecydowanie 24/7 To nie tylko wykluczało by ciąże czy urlop macierzyński ale i też mocno musiałabym już te dzieci, które mam poświęcić wiec po przemyśleniu NIE ... mam 32 lata, jak będzie potrzeba to zdążę jeszcze coś w dziennikarstwie mocnej i więcej zrobić
Jesteśmy na urlopie, wyluzowani, czekam na owu i liczę na majowego bobasa