My na razie zostaniemy przy tych badaniach. Ja poroniłam raz i mamy rocznego synka. Mam 42 lata więc działamy jak lekarz da zielone światło.Na kariotyp i test limfocytotoksyczny a jak to wyjdzie dobrze to pójdziemy jeszcze trochę głębiej w immunologie
reklama
Dzięki.u mnie najprawdopodobniej 7 tydz., ale puste jajo. Nie robiłam już wtedy bety.
aspekt
Fanka BB :)
wg mnie nic nie zrobisz, muszą same zejść. Szukaj innego miejsca na wkłucie. Teoretycznie masz dostępny niemal cały brzuch bez okolic pępka, ramiona i uda.Dziewczyny co na te siniole po heparynie? Po obu stronach mam taki brzuch, nie ma się gdzie już wkłuwać
Madlein
Poniżej pępka też można? Bo póki co robiłam tylko powyżej, tak mi było wygodnie.wg mnie nic nie zrobisz, muszą same zejść. Szukaj innego miejsca na wkłucie. Teoretycznie masz dostępny niemal cały brzuch bez okolic pępka, ramiona i uda.
aspekt
takPoniżej pępka też można? Bo póki co robiłam tylko powyżej, tak mi było wygodnie.
Helena!
Moderator
mina siniaki pomaga Hirudoid.Dziewczyny co na te siniole po heparynie? Po obu stronach mam taki brzuch, nie ma się gdzie już wkłuwać
Kiedy zaczynacie myśleć o kolejnej ciąży?Ja też z grudniowych, 19 maja dowiedziałam się że ciąża obumarła, zabieg dwa dni później.
Obyśmy się szybko w zdrowych ciążach na nowej grupie spotkały.
Dziewczyny robiliście w diagnostyce kariotyp? Ile czekaliście ?
G
guest-1693758626
Gość
Polecam masc ARNIKOWADziewczyny co na te siniole po heparynie? Po obu stronach mam taki brzuch, nie ma się gdzie już wkłuwać
W sprzedaży jest jako masc albo żel.
Ja po zastrzyku smaruje i nawet jeśli mi wyskoczy siniak to mam wrażenie że szybciej mi schodzi po smarowaniu ta maścią.
reklama
MamaR
Ja się staram dwa miesiące po lyzeczkowani. Strata w 13 tygHej, mam pytanie ponieważ dołączyłam niedawno, trochę poczytałam i nie mam nikogo wśród znajomych aby tak wnikliwie pytać... Na koniec marca miałam łyżeczkowanie w szpitalu i czy już się mogę starać? Pytam czy któraś po 2 mięs już się starala?? Lekarz mówił 1 mięs, położna 2 a na teleporadzie że można 3 poczekać
QUOTE="CleoPetra, post: 22610703, member: 211796"]
Hejka,
Chwila po poronieniu to ile to czasu? Bo lekarze każą czekać do okresu, dwóch
[/QUOTE]
U mnie dwa miesiące po lyzeczkowaniu beta 4.5 więc jeszcze nie zeszła do zera
Zrób test chociaż byś miała orientację.Hej my się może kojarzymy z grudniowych. A kiedy poroniilas. Ja miałam łyżeczkowanie 19 maja i też jeszcze nie robiłam poziomu bety muszę zrobić choć test ciążowy. Wysoko doszła Ci beta?