Agneskas
Początkująca w BB
Ja też objawami bym się nie sugerowała, mogą po jakimś czasie się zmienić lub minąć. Ja nie wymiotowałam wcale, było mi lekko niedobrze, i często nie wiedziałam co bym chciala zjeść,bo apetyt się zmienił. Ja miałam dosyć mocne bóle w ciąży i lekkie plamienie. Duphaston odstawiałam, ale plamienie nie wróciło. Ustąpiły też bóle, brak przez kilka tygodni. Niestety jak się okazało, było to poronienie zatrzymane :/Cześć dziewczyny, chciałam zapytać jak to u Was wyglądało.
W styczniu poroniłam 1 ciąże w 8 tc. Po 1 cyklu zaszłam w ciąże, dzisiaj kończę 9 tydzień. Czuje się tragicznie, od miesiąca jedyne co robię to wc i prysznic. Przyjmuje 2*dziennie duphaston i luteinę. Lekarz ostrzegał mnie, że mogę czuć się źle. We wtorek byłam na USG żeby upewnić się, że wszystko ok, lekarz potwierdził 8+4 i serduszko 164u/min. W moim samopoczuciu nic się nie zmieniło, mdli mnie cały czas i nie mam siły, ale dzisiaj rano zobaczyłam lekko brązowy śluz i jestem załamana. Boje się, że tak jak część z Was doświadczyła, że podczas poronienia straciła wszystkie objawy one mogą utrzymywać się u mnie przez leki, które to wywołują/nasilają.
Będę wdzięczna za Wasze doświadczenia.
Różnie się to kończy. Niektóre z nas mają silne krwawienie, jak okres,i całą ciąże donoszą. Niektóre poronią,a miały tylko lekkie plamienie. Dlatego nie sugerowałabym się tak bardzo objawami u innych ciężarnych i co to może oznaczać dla mnie.