Chattahoochee
Fanka BB :)
@Mamafasolki kciuki zaciśnięte! Daj znać po wizycie, co i jak. U mnie serduszko było właśnie w 6+0 więc jest szansa, że u Ciebie też będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciuki Ja za tydz tez będę miała wizytę i tez wychodzi wtedy 6+1 wiec odliczam dni z niecierpliwościąDziewczyny, piszecie o inozytolu. Co to takiego i jaki ma wpływ na ciążę? Ja łykami obecnie Optima dha Start plus magnez (solgar) plus cholina (prena caps) plus trivagin. Do tego jak nie zapomnę sok z buraka i żurawiny. Oczywiście, nie wszystko na raz pytam, bo krzywa cukrowa była ok, a syn 4900...
Trzymajcie kciuki. Dziś idziemy podglądać fasolkę. Po cichu liczę na serduszko bo wg mnie to 6+0 lub 6+1.
A czuję się
a widzisz to nie wiedziałam, teraz już wiem@marsi89 Bo insulina to co innego niż heparyna drobnocząsteczkowa. Heparyna sprzyja powstawaniu siniaków. Stąd inaczej też się wstrzykuje
trzymam kciuki. Ja mam dopiero wizytę 25 kwietnia. To już będę 8 tydzień. Nie wiem czemu szybciej mnie nie umówił ale powiedział że właśnie tego 25 już pięknie wszystko będzie widać i już mi da skierowanie na badania prenatalne. W sumie w 8/9 tygodniu zawsze była moja pierwsza wizyta potwierdzającą ciąże. No ale do tego czasu zdążę wymodlić szczęśliwy przebieg i wszystko będzie dobrzeDziewczyny, piszecie o inozytolu. Co to takiego i jaki ma wpływ na ciążę? Ja łykami obecnie Optima dha Start plus magnez (solgar) plus cholina (prena caps) plus trivagin. Do tego jak nie zapomnę sok z buraka i żurawiny. Oczywiście, nie wszystko na raz pytam, bo krzywa cukrowa była ok, a syn 4900...
Trzymajcie kciuki. Dziś idziemy podglądać fasolkę. Po cichu liczę na serduszko bo wg mnie to 6+0 lub 6+1.
A czuję się
Powodzenia na wizycie! Inozytol to witamina B8, jest rekomendowany do poprawy jakosci komorek jajowych u kobiet z pcos (przed ciążą) i podejrzewany o regulowanie cukru we krwi.Dziewczyny, piszecie o inozytolu. Co to takiego i jaki ma wpływ na ciążę? Ja łykami obecnie Optima dha Start plus magnez (solgar) plus cholina (prena caps) plus trivagin. Do tego jak nie zapomnę sok z buraka i żurawiny. Oczywiście, nie wszystko na raz pytam, bo krzywa cukrowa była ok, a syn 4900...
A czuję się
Dzięki! Czy jest sens to brać w ciąży na wszelki wypadek?Powodzenia na wizycie! Inozytol to witamina B8, jest rekomendowany do poprawy jakosci komorek jajowych u kobiet z pcos (przed ciążą) i podejrzewany o regulowanie cukru we krwi.
Ja mam cukrzycę ciążowa i pokładam w nim nadzieję, że jakoś mi wyreguluje.Dzięki! Czy jest sens to brać w ciąży na wszelki wypadek?
Czyli mogę brać, bo mi nie zaszkodzi, a może pomoże?Ja mam cukrzycę ciążowa i pokładam w nim nadzieję, że jakoś mi wyreguluje.