Ja mam swansona, ale w koszyk jednak dałam to co dziewczynom kazała kupić dr Jerzak, czyli Jarrow Foods. Do Aliness już którys raz straciłam zaufanie, chyba przestanę kupować ich produkty, chociaż wiem, że dziewczyny piszą, że np modulatory homocysteiny wyraźnie na nie działają.
@Pszczolka38 Odstawiłam przed krzywa cukrowa. A potem laser siatkówki (bardzo źle zniosłam), infekcja gardła, w między czasie choroby dzieci, teraz nowa infekcja - nie mam już siły ogarniać wszystkiego.
@marsi89 Ja 14/15tc i zaczynam płakać przy zastrzykach, bo nie wiem za co złapać. Już było trudno na początku, szczególnie z lewej strony, a teraz brzuch tak mi się napełnił, że tylko wielgachne naczynia na wierzchu, już przyłożenie igły boli a wbicie się to katorga i krew,nie jestem przekonana, że to tak ma wyglądać. Chciałam w udo, ale jak tam zaczęłam szukać, to nic mnie nie przekonało, spytam położna o radę, niech mi pokaze gdzie łapać. Ale ta histeria to pewnie w związku z ogólnym słabym samopoczuciem.
Na dodatek miesiac temu martwiłam się niskimi ddimerami a teraz skok ze 100 na 600. Wiem, że przy infekcji może wzrastać fizjologicznie, ale tempo mnie zaskoczyło. Fibrynogen też do góry. I jeszcze mam dylemat, bo powinnam skonsultować wynik (i wreszcie sprawdzić co u dziecka, wziąć też recepty) a mam kaca chodzic z infekcja do gabinetu, gdzie są kobiety w ciąży.