reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A masz ciemne włosy?
U mnie pod koniec ciąży była ledwo widoczna, ale ja jestem blondynką, choć z wiekiem mi włosy ściemniały.
Ciemny blond 🙈 nie wiem czemu tak jest i najlepsze czemu nie poszła dalej, tylko jest na samym dole. Mój brzuch nie nadaje się do publicznego pokazywania, tym bardziej łono 🤣🤣🤣 a po CC to w ogóle miałam cyrk, bo nie była równo, więc się śmiałam że co to za szycie 🤣🤣🤣 jak jest przesunięcie o centymetr

Mnie boli brzuch okresowo 😥 mam nadzieję, że to rozciąganie... Plamienia brak

reklama
Ciemny blond 🙈 nie wiem czemu tak jest i najlepsze czemu nie poszła dalej, tylko jest na samym dole. Mój brzuch nie nadaje się do publicznego pokazywania, tym bardziej łono 🤣🤣🤣 a po CC to w ogóle miałam cyrk, bo nie była równo, więc się śmiałam że co to za szycie 🤣🤣🤣 jak jest przesunięcie o centymetr

Mnie boli brzuch okresowo 😥 mam nadzieję, że to rozciąganie... Plamienia brak
Mnie też bolał w kazdej ciąży brzuch okresowo. Mi się wydaje że tu bardziej psychika działa.

Dziewczyny ja nadal okresu nie mam. Miał być w sobotę według apki, według mnie w niedzielę. Boje się zrobić test 🤦 ale chyba będę jutro zmuszona go zrobić bo mam wolne i chce potrenować a mam dosyć intensywne te treningi na brzuch i w ogóle. Poza tym mój gin przyjmuje tylko w poniedziałek i wypadałoby jak coś umówić się na wizytę żeby ta heparynę przepisał. Kur*** boje się. Za szybko to wszystko idzie

Mnie też bolał w kazdej ciąży brzuch okresowo. Mi się wydaje że tu bardziej psychika działa.

Dziewczyny ja nadal okresu nie mam. Miał być w sobotę według apki, według mnie w niedzielę. Boje się zrobić test 🤦 ale chyba będę jutro zmuszona go zrobić bo mam wolne i chce potrenować a mam dosyć intensywne te treningi na brzuch i w ogóle. Poza tym mój gin przyjmuje tylko w poniedziałek i wypadałoby jak coś umówić się na wizytę żeby ta heparynę przepisał. Kur*** boje się. Za szybko to wszystko idzie
Lękowo na pewno 🤣

Rób test, mogę Ci podesłać jeden. Będzie fajna ekipa na grudniowych mamach ;)

Podziwiam, że jeszcze nie zrobiłaś testu. Chociaż, jak ja byłam w ciąży, to też odkładałam zrobienie testu, bo według mnie nie byłam w ciąży 😅 Rób test jutro, ale rozumiem, że się boisz.

Rozumiem Twoje obawy, ale jak się udało, to już nie uciekniesz od tego 😀 myślę że każdej z nas tutaj towarzyszy niepokój, bo swoje przeszłyśmy... ale mam nadzieje ze razem jakos damy radę wyjść na prostą 🙂

Lękowo na pewno 🤣

Rób test, mogę Ci podesłać jeden. Będzie fajna ekipa na grudniowych mamach ;)
Mam akurat jeden test 🤣 ale jakiś lipny z allegro

Podziwiam, że jeszcze nie zrobiłaś testu. Chociaż, jak ja byłam w ciąży, to też odkładałam zrobienie testu, bo według mnie nie byłam w ciąży 😅 Rób test jutro, ale rozumiem, że się boisz.
Ja ostatnio jestem taka że wolę nie wiedzieć niż wiedzieć . Niby jest pewna że ciąża bo temperatura 37, brodawki pieką aż boli, śluz taki dziwny, ciążowy. Byłam 3 razy w ciąży i zawsze taki był. No i tyle jeszcze mi się nie spóźniał. Z drugiej strony wypieram ta ciążę bo kuźwa to dopiero drugi cykl starań i takie starania były od niechcenia, nie wierzę żeby zaś tak szybko zaskoczyło. Wkręcam sobie ze pewnie cykl się wydłużył i za chwilę przyjdzie okres...

Mam akurat jeden test 🤣 ale jakiś lipny z allegro

Ja ostatnio jestem taka że wolę nie wiedzieć niż wiedzieć . Niby jest pewna że ciąża bo temperatura 37, brodawki pieką aż boli, śluz taki dziwny, ciążowy. Byłam 3 razy w ciąży i zawsze taki był. No i tyle jeszcze mi się nie spóźniał. Z drugiej strony wypieram ta ciążę bo kuźwa to dopiero drugi cykl starań i takie starania były od niechcenia, nie wierzę żeby zaś tak szybko zaskoczyło. Wkręcam sobie ze pewnie cykl się wydłużył i za chwilę przyjdzie okres...
Trzymam kciuki mocnooooo

reklama
Rozumiem Twoje obawy, ale jak się udało, to już nie uciekniesz od tego 😀 myślę że każdej z nas tutaj towarzyszy niepokój, bo swoje przeszłyśmy... ale mam nadzieje ze razem jakos damy radę wyjść na prostą 🙂
Straszne to jest. I czuję że to dopiero wierzchołek góry lodowej, że nawet jak zaszłam to pikuś...że teraz trzeba utrzymać jeszcze ta ciążę

Do góry