reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mi się wydaje że cały czas za gruba jestem. Takze jak przyjdzie okres to dociskamy z treningami na maxa. Póki co okresu nie ma, temperatura podwyższona i mega osłabienie...leżę i śpię od soboty, non stop. Zatestuje dopiero pod koniec tygodnia jak coś, bo ani testu w domu nie mam. A druga sprawa że mi testy nawet w dniu okresu nie wychodziły pozytywne tylko dopiero po.kilku dniach😥 najbardziej mnie wkurza że taka zawieszona z tymi treningami jestem, ale jak tylko pojawi się plamienie to ruszam ostro i nie ma że boli.
Oj znam ten ból 🤣 u mnie to osłabienie było jednym z pierwszych objawów. A kiedy masz termin miesiączki?

reklama
Mi się wydaje że cały czas za gruba jestem. Takze jak przyjdzie okres to dociskamy z treningami na maxa. Póki co okresu nie ma, temperatura podwyższona i mega osłabienie...leżę i śpię od soboty, non stop. Zatestuje dopiero pod koniec tygodnia jak coś, bo ani testu w domu nie mam. A druga sprawa że mi testy nawet w dniu okresu nie wychodziły pozytywne tylko dopiero po.kilku dniach😥 najbardziej mnie wkurza że taka zawieszona z tymi treningami jestem, ale jak tylko pojawi się plamienie to ruszam ostro i nie ma że boli.
Oj znam ten ból 🤣 u mnie to osłabienie było jednym z pierwszych objawów. A kiedy masz termin miesiączki?
W sumie ja tez w zeszłym tyg czułam takie zmęczenie materiału ze masakra ale po prostu myślałam ze to przed okresem mnie rozbiera.
@marsi89 Także może to zmęczenie to akurat to ✊🏼🙂

Według apki okres miałam w sobotę dostać a według mnie powinien być wczoraj. Ani widu ani słuchu, zawsze miałam sucho a tu taki mleczny śluz. Ja też zawsze zmęczenie miałam jak byłam w ciąży, to był pierwszy objaw. Ale moje ostatnie cykle są dziwne i zawsze czuje się przed nimi jakbym była w ciąży. Także czekam spokojnie

W sumie ja tez w zeszłym tyg czułam takie zmęczenie materiału ze masakra ale po prostu myślałam ze to przed okresem mnie rozbiera.
@marsi89 Także może to zmęczenie to akurat to ✊🏼🙂
Jakkolwiek nie będzie będzie dobrze😊

Dziewczyny robiłam betę powiedzcie mi czy jest dobrze bo już zaczynam świrować .
24.03-beta 70,44
26.03- beta 121,13
28.03 beta 205,84
Co o tym myślicie ?

Są i wyniki, przyrost jest, jednak martwi znowu mnie to Tsh - w poprzednich nieudanych ciążach tez wirowało w pierwszych tygodniach strasznie do góry, po poronieniu udało się ustabilizować do 1.6 już przez rok czasu a tu początek i już znowu problem 🥺 pewnie wystarczyłoby tylko zwiększyć dawkę, ale do endo dzwoniłam i na urlopie do przyszłego tyg także lipa straszna. Czy choć raz nie mogłoby być normalnie 🙄

Załączniki

• 1DC12480-B82F-4CED-9AB6-EB62B2E6C435.jpeg
    1DC12480-B82F-4CED-9AB6-EB62B2E6C435.jpeg
    107 KB · Wyświetleń: 46
Dziewczyny robiłam betę powiedzcie mi czy jest dobrze bo już zaczynam świrować .
24.03-beta 70,44
26.03- beta 121,13
28.03 beta 205,84
Co o tym myślicie ?
Dziewczyny dajcie znać bo chodzę już po ścianach 🤦
Boje się okropnie czy to dobrze .
Liczyłam w kalkulatorze ale pierwsza i druga beta wg kalkulatora wyszedl wzrost piękny a między druga a trzecia taki średni ten wzrost a wydaje mi się że teraz był piękny przyrost ...

reklama
Naprawdę ?😱
Czyli nie mam się martwić ?
Oczywiście, że jest prawidłowy bo powyżej 66%. Widzialam na grudniowych ze zrobilas wczesniej no i dybyś zrobiła 3h pozniej (aby było 48h) to może byłby większy przyrost. Także ja bym się po cichu cieszyła, że może wyjść z tego zdrowa ciąża. Teraz to umawiaj się do ginekologa na za 2,5 tygodnia. :))

Do góry