reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mi się wydaje że cały czas za gruba jestem. Takze jak przyjdzie okres to dociskamy z treningami na maxa. Póki co okresu nie ma, temperatura podwyższona i mega osłabienie...leżę i śpię od soboty, non stop. Zatestuje dopiero pod koniec tygodnia jak coś, bo ani testu w domu nie mam. A druga sprawa że mi testy nawet w dniu okresu nie wychodziły pozytywne tylko dopiero po.kilku dniach😥 najbardziej mnie wkurza że taka zawieszona z tymi treningami jestem, ale jak tylko pojawi się plamienie to ruszam ostro i nie ma że boli.
Oj znam ten ból 🤣 u mnie to osłabienie było jednym z pierwszych objawów. A kiedy masz termin miesiączki?

reklama
Mi się wydaje że cały czas za gruba jestem. Takze jak przyjdzie okres to dociskamy z treningami na maxa. Póki co okresu nie ma, temperatura podwyższona i mega osłabienie...leżę i śpię od soboty, non stop. Zatestuje dopiero pod koniec tygodnia jak coś, bo ani testu w domu nie mam. A druga sprawa że mi testy nawet w dniu okresu nie wychodziły pozytywne tylko dopiero po.kilku dniach😥 najbardziej mnie wkurza że taka zawieszona z tymi treningami jestem, ale jak tylko pojawi się plamienie to ruszam ostro i nie ma że boli.
Oj znam ten ból 🤣 u mnie to osłabienie było jednym z pierwszych objawów. A kiedy masz termin miesiączki?
W sumie ja tez w zeszłym tyg czułam takie zmęczenie materiału ze masakra ale po prostu myślałam ze to przed okresem mnie rozbiera.
@marsi89 Także może to zmęczenie to akurat to ✊🏼🙂

Według apki okres miałam w sobotę dostać a według mnie powinien być wczoraj. Ani widu ani słuchu, zawsze miałam sucho a tu taki mleczny śluz. Ja też zawsze zmęczenie miałam jak byłam w ciąży, to był pierwszy objaw. Ale moje ostatnie cykle są dziwne i zawsze czuje się przed nimi jakbym była w ciąży. Także czekam spokojnie

W sumie ja tez w zeszłym tyg czułam takie zmęczenie materiału ze masakra ale po prostu myślałam ze to przed okresem mnie rozbiera.
@marsi89 Także może to zmęczenie to akurat to ✊🏼🙂
Jakkolwiek nie będzie będzie dobrze😊

Dziewczyny robiłam betę powiedzcie mi czy jest dobrze bo już zaczynam świrować .
24.03-beta 70,44
26.03- beta 121,13
28.03 beta 205,84
Co o tym myślicie ?

Są i wyniki, przyrost jest, jednak martwi znowu mnie to Tsh - w poprzednich nieudanych ciążach tez wirowało w pierwszych tygodniach strasznie do góry, po poronieniu udało się ustabilizować do 1.6 już przez rok czasu a tu początek i już znowu problem 🥺 pewnie wystarczyłoby tylko zwiększyć dawkę, ale do endo dzwoniłam i na urlopie do przyszłego tyg także lipa straszna. Czy choć raz nie mogłoby być normalnie 🙄

Załączniki

• 1DC12480-B82F-4CED-9AB6-EB62B2E6C435.jpeg
    1DC12480-B82F-4CED-9AB6-EB62B2E6C435.jpeg
    107 KB · Wyświetleń: 41
Dziewczyny robiłam betę powiedzcie mi czy jest dobrze bo już zaczynam świrować .
24.03-beta 70,44
26.03- beta 121,13
28.03 beta 205,84
Co o tym myślicie ?
Dziewczyny dajcie znać bo chodzę już po ścianach 🤦
Boje się okropnie czy to dobrze .
Liczyłam w kalkulatorze ale pierwsza i druga beta wg kalkulatora wyszedl wzrost piękny a między druga a trzecia taki średni ten wzrost a wydaje mi się że teraz był piękny przyrost ...

reklama
Naprawdę ?😱
Czyli nie mam się martwić ?
Oczywiście, że jest prawidłowy bo powyżej 66%. Widzialam na grudniowych ze zrobilas wczesniej no i dybyś zrobiła 3h pozniej (aby było 48h) to może byłby większy przyrost. Także ja bym się po cichu cieszyła, że może wyjść z tego zdrowa ciąża. Teraz to umawiaj się do ginekologa na za 2,5 tygodnia. :))

Do góry