reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
To tylko ja jestem pechowa, że mój cień na pinku znów był tylko wadą fabryczną 😢
😥 u mnie to każdy rodzaj testu jak nie jestem w ciąży to blady jak ściana także o tyle dobrze. Ale takich bladych kresek tez nigdy nie miałam bo badałam zawsze w okolicach 28dc a cykle średnio 26/27 także już w sumie po. Oby tylko przyrastalo. Chociaż u mnie sam przyrost tez nie jest wyznacznikiem bo właśnie w poronionej rok temu ciąży beta rosła wzorowo a zarodek rósł tylko wielkosciowo o pół tygodnia w tydzień, także u mnie i tak usg wszystko dopiero wyjaśni. Narazie muszę się udać po acard i do endo po większa dawkę leku, ale to wlasnie po przyroście. Ogólnie los super płata figle, bo właśnie jestem w trakcie kolejnego etapu rekrutacji na inne stanowisko w firmie, także jest ciekawie 🙈

Czesc, jestem po poronieniu w styczniu tego roku . Ostatnia @ miałam 19.02. , 22.03 zrobiłam test i wyszedł pozytywny , oczywiście druga kreska wyszła bladziutka . Betę zrobiłam w czwartek wyszła 70,44 , zrobiłam jeszcze w sobotę badanie , ale wynik będzie dopiero jutro, jestem przerażona że może się znowu nie rozwijać o będzie to biochemiczna 😞

Dziewczyny moja beta przy pierwszym badaniu miała ponad 200000… a po 3 dniach było 170000 i to był koniec mojej ciąży :-(

Zrobiłam pierwsza betę bo moja endokrynolog stwierdziła ze ciąża wyglada dużo niżej niż powinna… to było akurat w moje urodziny :-(
A to było badanie w PL?

Czesc, jestem po poronieniu w styczniu tego roku . Ostatnia @ miałam 19.02. , 22.03 zrobiłam test i wyszedł pozytywny , oczywiście druga kreska wyszła bladziutka . Betę zrobiłam w czwartek wyszła 70,44 , zrobiłam jeszcze w sobotę badanie , ale wynik będzie dopiero jutro, jestem przerażona że może się znowu nie rozwijać o będzie to biochemiczna 😞
Bądź dobrej myśli.
Cudownie, że tak szybko się udało.

reklama
Mam iść jutro na wizytę a tymczasem leżę i strach mnie paraliżuje.
Nie mam żadnych objawów, a z drugiej strony nie mam siły i jakoś mi słabo.
W ogóle nie trzymam diety, jakoś nie idzie mi jedzenie, tylko tak pochłaniam byle co.
Niedawno negatywny test to był zawód i rozpacz, a teraz czuję się chyba jeszcze gorzej 😔

Do góry