reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
To tylko ja jestem pechowa, że mój cień na pinku znów był tylko wadą fabryczną 😢
😥 u mnie to każdy rodzaj testu jak nie jestem w ciąży to blady jak ściana także o tyle dobrze. Ale takich bladych kresek tez nigdy nie miałam bo badałam zawsze w okolicach 28dc a cykle średnio 26/27 także już w sumie po. Oby tylko przyrastalo. Chociaż u mnie sam przyrost tez nie jest wyznacznikiem bo właśnie w poronionej rok temu ciąży beta rosła wzorowo a zarodek rósł tylko wielkosciowo o pół tygodnia w tydzień, także u mnie i tak usg wszystko dopiero wyjaśni. Narazie muszę się udać po acard i do endo po większa dawkę leku, ale to wlasnie po przyroście. Ogólnie los super płata figle, bo właśnie jestem w trakcie kolejnego etapu rekrutacji na inne stanowisko w firmie, także jest ciekawie 🙈

Czesc, jestem po poronieniu w styczniu tego roku . Ostatnia @ miałam 19.02. , 22.03 zrobiłam test i wyszedł pozytywny , oczywiście druga kreska wyszła bladziutka . Betę zrobiłam w czwartek wyszła 70,44 , zrobiłam jeszcze w sobotę badanie , ale wynik będzie dopiero jutro, jestem przerażona że może się znowu nie rozwijać o będzie to biochemiczna 😞

Dziewczyny moja beta przy pierwszym badaniu miała ponad 200000… a po 3 dniach było 170000 i to był koniec mojej ciąży :-(

Zrobiłam pierwsza betę bo moja endokrynolog stwierdziła ze ciąża wyglada dużo niżej niż powinna… to było akurat w moje urodziny :-(
A to było badanie w PL?

Czesc, jestem po poronieniu w styczniu tego roku . Ostatnia @ miałam 19.02. , 22.03 zrobiłam test i wyszedł pozytywny , oczywiście druga kreska wyszła bladziutka . Betę zrobiłam w czwartek wyszła 70,44 , zrobiłam jeszcze w sobotę badanie , ale wynik będzie dopiero jutro, jestem przerażona że może się znowu nie rozwijać o będzie to biochemiczna 😞
Bądź dobrej myśli.
Cudownie, że tak szybko się udało.

reklama
Mam iść jutro na wizytę a tymczasem leżę i strach mnie paraliżuje.
Nie mam żadnych objawów, a z drugiej strony nie mam siły i jakoś mi słabo.
W ogóle nie trzymam diety, jakoś nie idzie mi jedzenie, tylko tak pochłaniam byle co.
Niedawno negatywny test to był zawód i rozpacz, a teraz czuję się chyba jeszcze gorzej 😔

Do góry