A robiłaś może kariotyp z partnerem?Białko C, białko S, pakiet badań na trombofilię z testdna.pl, badania na zespół antyfosfolipidowy (nie tylko antykoagulant tocznia).
Mi gin pozwolił się starać po pierwszym okresie po łyżeczkowaniu.
reklama
Nie, bo tylko raz poroniłam.A robiłaś może kariotyp z partnerem?
Rozumiem, a robiłaś te badania które wymieniłaś powyżej? Jeśli tak to czy któraś wyszły Ci nieprawidłowo?Nie, bo tylko raz poroniłam.
Czy po łyżeczkowaniu udało Ci się zajść w ciążę bez problemu?
em_gie
Fanka BB :)
Hej! Mam pytanie odnośnie spadku bety po poronieniu po jakim czasie beta Wam spadła <5? Kontrolowałyście same czy może lekarz Wam zlecał badanie?
Czytałam różne publikacje i przedział czasowy dla spadku bety jest szeroki od 2 do 6 tyg. Zastanawiam się czy nie skontrolować samej a jak tak to kiedy.
Czytałam różne publikacje i przedział czasowy dla spadku bety jest szeroki od 2 do 6 tyg. Zastanawiam się czy nie skontrolować samej a jak tak to kiedy.
olka11135
Hej! Mam pytanie odnośnie spadku bety po poronieniu po jakim czasie beta Wam spadła <5? Kontrolowałyście same czy może lekarz Wam zlecał badanie?
Ja na początku, żeby się w kółko nie kuć to sobie testem raz w tygodniu kontrolowałam
Zrobiłam te co wymieniłam, gin mi zalecił po pierwszym poronieniu. Wszystkie wyszły prawidłowo. Zaszłam w ciążę w trzecim cyklu po łyżeczkowaniuRozumiem, a robiłaś te badania które wymieniłaś powyżej? Jeśli tak to czy któraś wyszły Ci nieprawidłowo?
Czy po łyżeczkowaniu udało Ci się zajść w ciążę bez problemu?
Ja badałam 4 tyg po poronieniu i wynosiła jeszcze ok 20. Okres dostałam po 6 tyg.Hej! Mam pytanie odnośnie spadku bety po poronieniu po jakim czasie beta Wam spadła <5? Kontrolowałyście same czy może lekarz Wam zlecał badanie?
em_gie
A kiedy najlepiej pójść do ginekologa na wizytę kontrolną? Wypis mam do odebrania dopiero za półtora tygodni a to, co dostałam po zabiegu to ogólne zalecenia i nie ma w nich informacji o wizycie kontrolnej. Z tego, co czytałam to dziewczyny szły nawet przed pierwsza @.
Ja miałam zaleconą kontrolę za 3 tyg od zabiegu.A kiedy najlepiej pójść do ginekologa na wizytę kontrolną? Wypis mam do odebrania dopiero za półtora tygodni a to, co dostałam po zabiegu to ogólne zalecenia i nie ma w nich informacji o wizycie kontrolnej. Z tego, co czytałam to dziewczyny szły nawet przed pierwsza @.
Hopeful_11
Ja miałam na wypisie zeby przyjść do kontroli po otrzymaniu wyniku hist pat- u mnie trwało to 2 tygodnie i wtedy też poszłam na wizytę.A kiedy najlepiej pójść do ginekologa na wizytę kontrolną? Wypis mam do odebrania dopiero za półtora tygodni a to, co dostałam po zabiegu to ogólne zalecenia i nie ma w nich informacji o wizycie kontrolnej. Z tego, co czytałam to dziewczyny szły nawet przed pierwsza @.
reklama
Matylda.<3
Ja nie badałam bety. Tez się nad tym zastanawiałam.Hej! Mam pytanie odnośnie spadku bety po poronieniu po jakim czasie beta Wam spadła <5? Kontrolowałyście same czy może lekarz Wam zlecał badanie?
Jestem 16 dni po poronieniu (Tz od pierwszej krwi). Bo zaczęło się w sobotę (miałam jeszcze wtedy nadzieje), a skończyło w niedziele.
Testy owulacyjne wychodzą cały czas dwie ciemne kreski
Zwykłym ciążowym?Ja na początku, żeby się w kółko nie kuć to sobie testem raz w tygodniu kontrolowałam
Kiedy przestał wskazywać dwie kreski?
Ja miałam poronienie samoistne: w sobotę się zaczęło… a w poniedziałek byłam na wizycie.A kiedy najlepiej pójść do ginekologa na wizytę kontrolną? Wypis mam do odebrania dopiero za półtora tygodni a to, co dostałam po zabiegu to ogólne zalecenia i nie ma w nich informacji o wizycie kontrolnej. Z tego, co czytałam to dziewczyny szły nawet przed pierwsza @.
Lekarka mówiła ze wszystko się oczyściło i mam przyjść na wizytę jak będę ponownie w ciąży…
Oby do kolejnej wizyty