reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mi podali chyba 3 tabletki, a na pewno dwie. Musiałabym spr w dokumentacji. Może było za dużo... Może jak bym teraz powiedziała to dostanę mniej żeby tylko otworzyło szyjkę. Ale u mnie jest praktyka że dają podają tabletki i odsyłają do domu...
Kurde no to niefajnie. Mi powiedzieli ze mnie nie wypuszcza. Mój gin też jest taki że on woli mnie na obserwacji zostawić, zresztą z nim wszystko idzie załatwić. A może ja też dwie tabletki dostałam ? Nie wiem ale rano mieli mi ją zaaplikować i lekarka zapomniała. Potem przyszedł mój lekarz, zrobił haje i zaaplikowal mi sam.
Ja powiedziałam że dla mnie to mega trauma była i nie chce przechodzic tego kolejny raz, a że był to 11 tydzień to i tak bez łyżeczkowania by się nie obyło więc poszli mi na rękę

reklama
Kurde no to niefajnie. Mi powiedzieli ze mnie nie wypuszcza. Mój gin też jest taki że on woli mnie na obserwacji zostawić, zresztą z nim wszystko idzie załatwić. A może ja też dwie tabletki dostałam ? Nie wiem ale rano mieli mi ją zaaplikować i lekarka zapomniała. Potem przyszedł mój lekarz, zrobił haje i zaaplikowal mi sam.
Ja powiedziałam że dla mnie to mega trauma była i nie chce przechodzic tego kolejny raz, a że był to 11 tydzień to i tak bez łyżeczkowania by się nie obyło więc poszli mi na rękę
Ja na początek dostałam 2 albo 3 tabletki a po kilku godzinach jak nic nie ruszyło to kolejne. Nie wiem natomiast czy te tabletki występują w jednej dawce, czy różnych, w każdym razie mi mówili, że próbują to u mnie rozkręcić na spokojnie, bo jestem po cc I nie chcą macicy narażać na zbyt agresywne skurcze.

Hej , mam dzisiaj dzień spodziewanej @ a wczoraj beta hcg 186 (15dpo?).
Nie za nisko? Już oczywiście czytam głupoty.
Zresztą dziewczyny mam same kiepskie myśli, wstyd się przyznawać ... ale chyba się odłączę od internetu na kilka dni 😣😣
Wiary mi brak
Widać mogła być późna implantacja i to wcale nie jest niski wynik, czasem dziewczyny mają niższe wartości :) A dpo na podstawie testów, monitoringu czy objawów? I GRATULACJE 🎊 Trzymam kciuki!

Zresztą dziewczyny mam same kiepskie myśli, wstyd się przyznawać ... ale chyba się odłączę od internetu na kilka dni 😣😣
Wiary mi brak
To bardzo ładna beta. Zakłada się że w dniu @ ma wynosić około 200 :) rób, co uważasz za słuszne, co Ci pomaga ❤️ trzymam kciuki!!!

Aktualizacja zaleceń PTD,
Ja przez te cukry 2 ciaze straciłam, szkoda że dopiero teraz ale ważne że o tym wspomnieli- może lekarze zaczną sprawdzać cukry u kobiet starających się o ciążę. Moja poprzednia donoszona ciaza była powikłania cukrzycą ciażową ale później już nikt nie chciał mi zlecić badań bo po co, na oko widać że gruba nie jestem to wymyślam... wyprosilam dopiero prywatnie u diabetologa i wyszedł stan przedcukrzycowy i IO, wystarczyły 3 miesiące leczenia metaforminą, a można było tego wszystkiego uniknąć a pierwszy stracony maluch miałby już 7 miesięcy :(
@Lunka85 Podaj proszę link do aktualizacji zaleceń, nie mogę znaleźć. Widzę że z jakiegoś Facebooka wrzuciłas screen.

Widać mogła być późna implantacja i to wcale nie jest niski wynik, czasem dziewczyny mają niższe wartości :) A dpo na podstawie testów, monitoringu czy objawów? I GRATULACJE 🎊 Trzymam kciuki!
Raczej późna to nie bo jakies cienie widziałam.
Robiłam testy owulacyjne, apka wyliczyła owulacje i raczej się zgadza.
Bałam się robić betę przed terminem @ ale kreski porządne były.
Wiem, że przyrost najważniejszy ale nie wiem kiedy zrobię, może w weekend 💁

Wiary mi brak
Jeśli czujesz, że potrzebujesz się odciąć to to zrób 😘 łatwo się mowi: nie czytaj, ale serio nie czytaj 😀
Myśl pozytywnie, trzymamy kciuki

reklama
Do góry