KatJak
Fanka BB :)
Inozytl ja brałam z uwagi na IO żeby wyrównać cukry ale też podobno stosuje się przy PCOS.Neoparin na noc wstrzykiwać? O stałej porze? Doradźcie. Acardu nie biorę i nie będę brała, 2 lekarzy stwierdziło, że mam przeciwskazania. Innych leków też nie biorę. Zużyte strzykawki chować do plastikowego pojemnika i wynieść do apteki?
@KatJak Krwawienie było jak miesiączka, myslalysmy, że to biochem (chociaz ja po progesteornie wiedziałam że nie, więc trochę lekarz mnie zdziwiła opowiadaniem, że to miesiączka, czyli żadne poronienie). Generalnie sytuacja jest trudna, bo miałam w styczniu dużo badań u różnych specjalistów i wyszły mi różne cuda. Włącznie z tym, że 3 lekarzy kazało brać Neoparin, chociaż dla mnie to duży dyskomfort. Dlatego też podpytuje o Wasze zalecenia od profesor J. Na przykład biorę inozytol zgodnie z tym, co pisaliście na forum.
Co do heparyny to ja brałam ok 17-18. Jerzak mi kazała ok 14 ale mi było trudno na początku o tej godzinie. Z kolei moja gin mówiła że może być ok 18 także nie wiem od czego to zależy.
A powiedz co Ci wyszło że kazali brać heparynę ? Wm
No kosmos jakiś. Dla mnie te 450 to już była kwota kosmiczna zwłaszcza, tak jak mówisz że ona nawet USG nie robi tylko dodatkowo zleca za co też musisz zapłacić ale coś w tym jest bo mi też na początku pomogłateraz wizyty kosztują 500 zł… jakiś dramat jak na to ze nie robi usg ani nie bada. Także ja teraz chodzę do innej polecanej mi pani Doktor, która jest bardzo skrupulatna i bardzo empatyczna. Na razie jestem zadowolona.
Co do dzidzi to nic się nie stresuj! W swoim czasie poczujesz pewność siebie i będziesz z nim mogła sama zostawać bez obaw. On jest przecież nadal mega malutki wiec rozumiem Twoje obawy