marsi89
Fanka BB :)
Hej. Fajnie że się odzywasz. Mi wyszły mutacje mthfr i pai hetero i gin powiedział że od pozytywnego testu heparyna i acard. Byłam u genetyka i mówi że te mutacje ma większość z nas i to pikuś, brać zmetylowane witaminy i acard od pozytywu. Mieliśmy w styczniu się starać ale covid złapałam i ledwo się pozbierałam po nim. Więc w lutym zaczynamy staraniaHej kochane. Dawno mnie tu nie było i już nie jestem w stanie nadrobic zaległości. Co tam u Was ?
Jak przybiera dobrze to się nie martw, najada się. Często przystawiać to rozkręci się laktacja, dużo wody pij. Ja też odciągałam laltatorem ale tak sobie rozkrecilam laktację że mleko się lalo i musiałam prócz karmoen jeszcze odciągać bo tyle tego było. Dobry doradca laktacyjny to skarb a tych niestety brakuje. Trzymam za was kciuki i nie poddawaj się.Urodzilam synka 27.12 z wagę 4140 poród miałam wywoływany więc lekko nie było ale dostałam znieczulenie i jakoś poszło. Też daje spać w nocy ale zaczęły się kolki. No i niestety od porodu mam problem z laktacja, walczę codziennie ale już tracę nadzieję. Niby karmię piersią , dziecko przybiera dobrze ale mam wrażenie że tego pokarmu są znikome ilości.
Super że doszłas szybko do siebie, zwłaszcza po CC. Ja też fizycznie czuje się bardzo dobrze już. Miałam kryzys po porodzie bo byliśmy tydzień w szpitalu ze względu na żółtaczkę i myślałam że depresja mnie dopadła. Ale daliśmy radę i w domu już jest ok.
Skoro nie musisz brać leków to poczekaj do okresu a raczej jego braku i zrób test Nie bądź w gorącej wodzie kąpanaNie nie, nie mam heparyny. Właśnie ja też jestem niecierpliwa... A może mały tescik jakiś zrobię
Ja biorę w kapsułkach olej z wiesiolka z firmy galWiem, ze już ten wątek się pojawiał, ale nie dam rady przeglądać całego forum Polecicie najlepszy wiesiołek? Ale w kapsułkach bo nie dam rady przełknąć oleju :/