reklama
Alabama89
Fanka BB :)
Dziewczyny, chciałam Wam życzyć pięknych, spokojnych i radosnych Świąt️ Wykorzystajcie ten czas na odpoczynek, relaks i dbanie o siebie. Mam nadzieje ze przez te kilka dni uda Wam się nie myśleć o problemach i wierze, że dla każdej z Nas Nowy Rok przyniesie dużo dobrego myśle, że nie ma sie co smucić w Święta, że Wasze rodziny sie nie powiększyły tylko być wdzięcznym za to co macie i kto Was otacza i że wszystkie najbliższe Wam osoby nadal są z Wami. Ściskam
Trzymaj się - ja tez dwa razy w tym roku - dziwne te święta ale dobrze ze już się kończy ten rok i można zacząć planować badać się na nowoDzień dobry mam wielką prośbę, okazuje się że drugi raz w tym roku spotkało mnie poronienie. Brak tętna zarodka około 7 - 8 tygodnia. Choruje na rzs. Robiłam badania zespołu antyfosfolipidowy go (wynik w załączeniu). Mój lekarz twierdzi że wynik jest w porządku ale czy mogłabym Was prosić o zerknięcie? Czytałam tu na forum że czasami wynik trzeba powtórzyć. Bardzo dziękuję
Przykro mi, współczuje bardzo i mam nadzieję, że masz oparcie w bliskich i Nowy Rok będzie o wiele lepszyRobiłam je w pierwszej ciąży, kilka mcy temu. Reumatologicznje właśnie sytuacja jest niby ok. Przyjmuje sulfasalazin, nie mam obecnie wysokiego crp. Ale nadal coś nie działa trochę się załamałam
Hopeful_11
Dziewczyny kochane, trzymajmy się dziś i miejmy nadzieję, że najlepsze dopiero przed nami ❤
A mam pytanko jeszcze o okres po poronieniu, na pewno był taki wątek ale nie znajdę chyba w tej ilości. Pierwszy miałam po 30 dniach ale drugi teraz pojawił się tydzień wcześniej, w 21 dc. Czy to jeszze hormony wariują? Nie jest bardzo obfity ale 5 dzień jeszcze jasna krew.
reklama
Euforia0204
u mnieA mam pytanko jeszcze o okres po poronieniu, na pewno był taki wątek ale nie znajdę chyba w tej ilości. Pierwszy miałam po 30 dniach ale drugi teraz pojawił się tydzień wcześniej, w 21 dc. Czy to jeszze hormony wariują? Nie jest bardzo obfity ale 5 dzień jeszcze jasna krew.
Pojawił się tez 30 dni po zabiegu a potem już planowo co 26-28dni.
Wydaje mi się, że jeszcze Twój organizm dochodzi do siebie bo 21dni to mega krotko