marsi89
Fanka BB :)
TSH do starań wydaje mi się że powinno być do max 2 więc minimalnie wysokie. Homocysteina fajna, ja mam 8,2 i lekarz też twierdzi że jest ok choć ja biorę b-complex i będę sobie badać żeby mieć pod kontrolą i żeby jak coś zareagować.Hej dziewczyny. Spływa część wyników. TSH wyszło mi 2.22, a pozostałe, załączam. Wydaje mi się, że z przecieciał nam nic niepokojącego nie wychodzi, a tsh mogłoby być niższe, co myślicie? Będę wdzięczna za każdy komentarz, do lekarza udam się dopiero z całym pakietem wyników.
Ja byłam wtedy po tym nieszczęsnym zapaleniu wyrostka i tak się fatalnie czułam w tym szpitalu po tym zabiegu że gin która tam na chirurgię do mnie przychodzila badać czy z dzieckiem wszystko ok wymyśliła żeby zrobić to badanie na te chlamydie i ureoplasmy i mycoplasy bo już nie wiedziała co robic. I wyszlo że to nie to tylko te matoly spierdzielili operację, zapalenie pęcherza przez cewnik się jeszcze wdało. A dzień przed poronieniem zrobili mi ten wymaz na te bakterie i grzyby.jak je leczyłaś? antybiotykiem? potem trzeba jeszcze raz pobrać taki wymaz i zweryfikować czy jest czysto?
miałaś jakieś szczególne wskazanie że zrobili ci to badanie w szpitalu?
Leczyli to antybiotykami i od tamtego czasu co jakiś czas robię ten wymaz i jest czysto