Smaily
Fanka BB :)
Jeżeli się czujesz na siłach to pomału próbuj. Byle nie jakiś hipertrening. Zawsze możesz zacząć od ćwiczeń wzmacniających mięśnie: przysiady, zakroki, deski itp. A jak po 2 tyg będzie wszystko ok, to dopiero podskoki, pajace, bieganie i cardio. Fizjoterapeutka mi mówiła, że ładnie nauczyłam się kontrolować mięśnie brzucha.Dziewczyny, a kiedy wróciliście do aktywnosci fizycznej? Pytanie glownie do tych po pozniejszym poronieniu.
Ja mam od tygodnia napad jedzenia, glownie slodkie. U mnie mijają 4 tyg wiec moze okres sie zbliza. Jeszcze trochę slaba jestem ale z drugiej strony musze zaczac jakis plan naprawczy szykowac. Starania rozpoczniemy pewnie w styczniu najwczesniej wiec musze zgubić zbędny bagaz, a obecnie min mam 5 kg juz do przodu. Niby po porodzie schudłam ale jakas gastrofaze wieczorna mam od jakiegos czasu...nie chce w kolejna ciaze z nadbagazem wchodzić zwlaszcza jezeli znowu bede musiala sie oszczedzać :/ miesnie mi znikną niedlugo
Po cesarce zaczęłam ćwiczyć po upływie 2,5mca, a po poronieniu to po kontroli gin, czyli 4tyg od zabiegu.