reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Kapozi ja jestem w podobnej sytuacji. Poroniłam 12.10 w 8 tyg (zatrzymane 6+4), to moje pierwsze poronienie po szczęśliwie donoszonej ciąży 2 lata temu.
U nas niestety w świeżym materiale nie wykryto kosmówki, dlatego donosiliśmy bloczek parafinowy jak szpital skończył histopat- ale tam nie wyszła żadna z tych 8 najczęstszych aberracji.
Teraz czytałam sobie jakie badania robiły dziewczyny, i sama już część z tego zrobiłam, dziś zespół antyfosfolipidowy.
Do lekarza mam się zgłosić dopiero po miesiączce, ale nie nadchodzi póki co :(
U mnie dzisiaj też informacja ze pobrany przez szpital materiał nie spełniał kryteriów. Zaproponowali abym dowiozła bloczek parafinowy, ale zrezygnowałam

Dziewczyny, mam do odebrania wynik badania histopat po poronieniu, mam się bać że coś tam będzie? Czy spać spokojnie bo po wynik mogę podjechać za parę dni dopiero.

Dziewczyny, mam do odebrania wynik badania histopat po poronieniu, mam się bać że coś tam będzie? Czy spać spokojnie bo po wynik mogę podjechać za parę dni dopiero.
No ciężko stwierdzić czy coś tam jest. Ja odebrałam wynik od razu i wysłałam zdjęcie do swojego lekarza to powiedział, że "wynik był do przewidzenia" czyli, że wszystko było w porządku i dał zielone światło do starań 😉

No ciężko stwierdzić czy coś tam jest. Ja odebrałam wynik od razu i wysłałam zdjęcie do swojego lekarza to powiedział, że "wynik był do przewidzenia" czyli, że wszystko było w porządku i dał zielone światło do starań 😉
To nie będę panikować, zakładam że też będzie do przewidzenia znaczy że wszystko ok :)

reklama
Do góry