reklama
K
Katijah
Gość
Ja pregna start, bo mimo mutacji mthfr ładnie przyswajam i wyniki są okDziewczyny pytanie jaki kwas foliowy bierzecie ???
Ewi12
Fanka BB :)
Ja biorę teraz metylowany aliness, wczesniej brałam solgar tez metylowany.Dziewczyny pytanie jaki kwas foliowy bierzecie ???
Jak go skończę to chce brac kompleks prena start aliness bo wprowadzili wlasnie jako nowość.
Teraz biore wszystko osobno ( kwas foliowy, d3, cynk, dha+epa, b12 naprzemiennie z bcomplex )
Carry88
Moderator
Dziewczyny pytanie jaki kwas foliowy bierzecie ???
Metylowany kwas foliowy z B12 i tmg kompleks z aliness.
Kapozi
U mnie dzisiaj też informacja ze pobrany przez szpital materiał nie spełniał kryteriów. Zaproponowali abym dowiozła bloczek parafinowy, ale zrezygnowałam@Kapozi ja jestem w podobnej sytuacji. Poroniłam 12.10 w 8 tyg (zatrzymane 6+4), to moje pierwsze poronienie po szczęśliwie donoszonej ciąży 2 lata temu.
U nas niestety w świeżym materiale nie wykryto kosmówki, dlatego donosiliśmy bloczek parafinowy jak szpital skończył histopat- ale tam nie wyszła żadna z tych 8 najczęstszych aberracji.
Teraz czytałam sobie jakie badania robiły dziewczyny, i sama już część z tego zrobiłam, dziś zespół antyfosfolipidowy.
Do lekarza mam się zgłosić dopiero po miesiączce, ale nie nadchodzi póki co
asia.joanna
No ciężko stwierdzić czy coś tam jest. Ja odebrałam wynik od razu i wysłałam zdjęcie do swojego lekarza to powiedział, że "wynik był do przewidzenia" czyli, że wszystko było w porządku i dał zielone światło do starańDziewczyny, mam do odebrania wynik badania histopat po poronieniu, mam się bać że coś tam będzie? Czy spać spokojnie bo po wynik mogę podjechać za parę dni dopiero.
To nie będę panikować, zakładam że też będzie do przewidzenia znaczy że wszystko okNo ciężko stwierdzić czy coś tam jest. Ja odebrałam wynik od razu i wysłałam zdjęcie do swojego lekarza to powiedział, że "wynik był do przewidzenia" czyli, że wszystko było w porządku i dał zielone światło do starań
reklama
asia.joanna
Nie dokładaj sobie kolejnych powodów do stresu swoje już przeszłaś i teraz będzie tylko dobrzeTo nie będę panikować, zakładam że też będzie do przewidzenia znaczy że wszystko ok