Sojka
Fanka BB :)
Ja też mam takie beżowe plamienie a lekarz dopiero na 24.11. Z ciąża i powrotem do pracy mam takie same odczucia jak Ty. Nie martw się na zapas. Prawda jest taka że z ciążą może być wszystko super a może być coś nie tak. Nie jest to do przewidzenia... Niestety. Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz... Co do pracy to pierwszy dzień pewnie będzie ciężki żeby uświadomić tych którzy będą gratulować i pytać o ciążę. Ja poprosiłam koleżankę z zespołu żeby powiedziała co i jak wszystkim, więc chociaż nie będę musiała się tłumaczyć. Wchodzę jakbym wróciła po zwykłym urlopie i robię swoje. Taki jest plan, jak wyjdzie w praniu... Nie wiem, ale dam radę. Tak samo jak Ty dasz radę!U mnie dopiero 3 tygodnie mineły, niby skończyłam krwawić ale od paru dni mam takie beżowe plamienie i boli mnie brzuch jak na okres.
Psychicznie mam sinusoide, całymi dniami głównie śpię. Wzielam w pracy skrócony macierzyński i odliczam do powrotu, ktorego sie najbardziej obawiam... Bardzo chcialabym zajsc w kolejna ciaze najszybciej jak to możliwe ale boje sie tez powtorki.