L
Lebkuchen_mum
Gość
To prawda ale wiadomoJeśli nasienie jest słabe a tutaj tego nie wiemy to ani acard ani heparyna nie wystarcza ani nie pomogą.
Też mam pai homozygote.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To prawda ale wiadomoJeśli nasienie jest słabe a tutaj tego nie wiemy to ani acard ani heparyna nie wystarcza ani nie pomogą.
Też mam pai homozygote.
Jakoś po 3ch tygodniach, jak już definitywnie było po plamieniu.Dziewczyny ile po zabiegu łyżeczkowania można współżyć w pełni tego słowa? miałam zabieg 5 października. Od ponad tygodnia już w ogóle ani nie krwawię ani nie plamie. Ostatnio czekałam do miesiączki bo się bałam że wcześniej coś się może stać, po miesiączce był seks. Jak to u was było?
Krzywą robiłam rok temu, teraz dopiero będę powtarzała, mam podejrzenie PCOS ale trafiałam na lekarzy którzy to olewali i dopiero po tym poronieniu jak zmieniłam lekarza stwierdził, że tu może być przyczyna.A robiłaś krzywą cukrową i insulinową? Nie masz IO i/lub PCOS? Często idą razem w parze a IO lubi namieszać pod kątem ciąży i jej utrzymania na wczesnym etapie.
Badania nasienia były robione, wszystko super, żadnych problemów ze strony partnera.A badanie nasienia? Biochemiczne albo bardzo wczesne straty mogą być spowodowane czasem złym nasieniem.
Pai polecam zbadać, bo oznacza problemy z zagnieżdżeniem mamy na forum przypadki, że acard pomógł w zajściu tzn. dobremu zagnieżdżeniu. Więc nie wstrzymywalabym się z badaniami.
Badania nasienia były robione, wszystko super, żadnych problemów ze strony partnera.
później było napisane czemu musi być tak szybko wykonany test... poza tym kiedy ja to pisałamJak trzeba leki to testuje sie jak najwczesniej nawet jak ma byc smutna biel. Przy minimalnym cieniu nieraz trzeba juz leki. Termin okresu najczesniej jest juz dniem w ktorym jest za pozno.
Piszesz tak jakby to co najmniej w tamtym roku było a napisałaś to w tym miesiacu..później było napisane czemu musi być tak szybko wykonany test... poza tym kiedy ja to pisałam
dla mnie miesiąc to dawno, poza tym było wyjaśnione, po co poruszać znowu temat? trzeba było przeczytać dalsze odpowiedzi, nie wyrywać nic z kontekstuPiszesz tak jakby to co najmniej w tamtym roku było a napisałaś to w tym miesiacu..
Odpisalam bo wyswietliło mi się na głównej.
Miałam tak przy pierwszym poronieniu. Zarodek żył 2 tygodnie. Akcją serca była zbyt wolna, dodatkowo jak się okazało prxy drugiej stracie pulsowanie moze też być naszym tetnem- było pulsowanie ale 0 przepływów Chciałabym bardzo się mylić ale jak zarodek nie rośnie a pecherzyk maleje to nikłe są szanse - już pomijając plamienia bo tego przyczyn może być wiele i nie muszą zagrażać ciąży.Dziewczyny mam pytanie.. jestem po jednym poronieniu. Teraz czesna ciąża po ivf.. mam plamienia i krwawienia od tygodnia.. dzisiaj byłam.na USG (inny sprzęt).. jest opcja żeby pęcherzyk ciążowy zmalał a żółtkowy się zatrzymal? A mimo to zarodek żył? Widzę że od środy wielkości się różnią i nie w tą stronę w którą trzeba.. zarodek urósł z 2,5 na 3mm widać pulsację.. poradzcie..