reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Tak sobie myślę jakie to wszystko jest przwrotne 🙈 nie licz, nie sprawdzaj.... Jak tu owulacja 1 listopada 🙈 no choćbym nie chciała to wiem, że 14 może się coś wykluć 😂 albo nic 🤷 jakiś głupkowaty mam nastrój dzisiaj. Może dlatego, że zamiast spędzać czas z rodziną siedzę w pracy 🤷

Nie lubię nostalgii w ten dzień, jak moje maleństwo jest na górze to tam nie może być źle, bo przecież nie zdążyło nic zbroić 🙈 to trzeba wysłać naszym rodzinom buziaki i uściski. Lubię myśleć, że babcia siedzi na chmurce i patrzy co znów wymyśliłam opiekując moje maleństwo.

Miałam tak przy pierwszym poronieniu. Zarodek żył 2 tygodnie. Akcją serca była zbyt wolna, dodatkowo jak się okazało prxy drugiej stracie pulsowanie moze też być naszym tetnem- było pulsowanie ale 0 przepływów :( Chciałabym bardzo się mylić ale jak zarodek nie rośnie a pecherzyk maleje to nikłe są szanse - już pomijając plamienia bo tego przyczyn może być wiele i nie muszą zagrażać ciąży.
A jest opcja ze inny sprzęt to inne pomiary??

Nie mogę się doczekać środowej wizyty. Zaczynam świrować. 😬 Dziś miałam głupi sen. Śniły mi się dwa noworodki. Najpierw jeden potem drugi. Oba zniknęły i nie mogłam ich znaleźć.
Teraz mam wrażenie, że przestały mnie boleć piersi. Ehhhh...
Wiem, że co ma być to będzie, ale po naszych przejściach ciężko tak czekać na wizyty.
Jutro rano jadę przed pracą na betę, bo nie wytrzymam.

M
Nie mogę się doczekać środowej wizyty. Zaczynam świrować. 😬 Dziś miałam głupi sen. Śniły mi się dwa noworodki. Najpierw jeden potem drugi. Oba zniknęły i nie mogłam ich znaleźć.
Wiem, że co ma być to będzie, ale po naszych przejściach ciężko tak czekać na wizyty.
Musi być dobrze 😘

reklama
Oj jak ja to dobrze znam. Obiecywałam sobie że bety nie będę sprawdzać ale jednak było to silniejsze. Jak zobaczyłam że są wyniki to serce zaczęło mi walić jak oszalałe, zimne poty oblewac a jak już otwierałam wynik to zamknęłam oczy. Otwierałam powoli najpierw jedno potem drugie. Okropnie to wpływa na naszą psychikę a tak na prawdę nic na tym etapie nie zmienia.

Będzie dobrze ❤️ środa już niebawem

Do góry