reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Słuchajcie dziewczyny czy orientujecie się co można brać w ciąży przy przeziębieniu? Moja córka jest chora od tygodnia, ma zapalenie gardła i właśnie zaczyna mnie chyba rozbierać. Drapie mnie w gardle na kaszel, zatoki mi już zawaliło, a nie chce totalnie odpłynąć.. 🤨

reklama
Złapał mnie jakiś dołek dzisiaj. Liczyłam na to, że po poronieniu nie przyjdzie już kolejna miesiączka, ale raczej nic z tego 😭😭😭

Jak nie ten miesiąc to następny musisz tak myśleć i być uparta. I skąd wiesz ze okres będzie jak chyba z kilka dni temu pisałaś o bólu jajnika czyli owulacji raczej. Tez po tym ostatnim biochemie z początku października mialam taki bol okropny w poniedziałek i wiem że to byla owulacja bo mnie zawsze boli przy owu ale teraz to było podwojony bol.Wiem co czujesz bo ja taka jestem ze nie spuszczam na luz jeśli o to chodzi. Mój mąż zawsze powtarza że dobrze ze zachodziłam w ciążę za 1 CS (fakt że tylko 1 ciaza doszla do końca dwie następne nie ) bo on by nie wytrzymal ze mną mojego przeżywania. Ale jakoś teraz wyluzowałam niewiem kiedy mam okres dostac i jakoś dobrze mi z tym bo nie będę w dzień miesiączki nad testem wisiec. Teraz sobie wymyśliłam że przed ciaza musze permanentny poprawić bo w ciazy nie można także w listopadzie musze to zrobić. Wiec do grudnia jak nie będę miała okresu to wtedy zrobię test narazie nie chce wiedzieć. Heh okaże się że ogane sie w 8 tyg to wtedy byłoby najlepiej dla mnie bo przeszłabym moj najgorszy 6 tydzień nie wiedząc nic o ciąży.

Jak nie ten miesiąc to następny musisz tak myśleć i być uparta. I skąd wiesz ze okres będzie jak chyba z kilka dni temu pisałaś o bólu jajnika czyli owulacji raczej. Tez po tym ostatnim biochemie z początku października mialam taki bol okropny w poniedziałek i wiem że to byla owulacja bo mnie zawsze boli przy owu ale teraz to było podwojony bol.Wiem co czujesz bo ja taka jestem ze nie spuszczam na luz jeśli o to chodzi. Mój mąż zawsze powtarza że dobrze ze zachodziłam w ciążę za 1 CS (fakt że tylko 1 ciaza doszla do końca dwie następne nie ) bo on by nie wytrzymal ze mną mojego przeżywania. Ale jakoś teraz wyluzowałam niewiem kiedy mam okres dostac i jakoś dobrze mi z tym bo nie będę w dzień miesiączki nad testem wisiec. Teraz sobie wymyśliłam że przed ciaza musze permanentny poprawić bo w ciazy nie można także w listopadzie musze to zrobić. Wiec do grudnia jak nie będę miała okresu to wtedy zrobię test narazie nie chce wiedzieć. Heh okaże się że ogane sie w 8 tyg to wtedy byłoby najlepiej dla mnie bo przeszłabym moj najgorszy 6 tydzień nie wiedząc nic o ciąży.
Sprawdzałam szyjkę i szykuje się zdecydowanie okres. Ja tą ciąża tez wrzuciłam na już, ale póki co chyba nie potrafię 🙈

Słuchajcie dziewczyny czy orientujecie się co można brać w ciąży przy przeziębieniu? Moja córka jest chora od tygodnia, ma zapalenie gardła i właśnie zaczyna mnie chyba rozbierać. Drapie mnie w gardle na kaszel, zatoki mi już zawaliło, a nie chce totalnie odpłynąć.. 🤨
Syrop z cebuli, czosnek. Ogólnie jest cała seria p*renalen chyba tak się to nazywa dla kobiet w ciąży.
Znam to. Co chwilę byłam w ciąży chora przez moja mała. W następnej ciąży mąż powiedział że wyprowadzam się do rodziców żeby mała mnie niczym nie zaraziła a on przejmie obowiązki wszystkie 😁
Złapał mnie jakiś dołek dzisiaj. Liczyłam na to, że po poronieniu nie przyjdzie już kolejna miesiączka, ale raczej nic z tego 😭😭😭
Uda się następnym razem kochana, głowa do góry. Nowy cykl to nowe nadzieje

Znacie jakąś godną polecenia ginekolog w Warszawie ? Najlepiej kobietę i solidną 🙈 potrzebuje dla koleżanki, bo przerobiła już dużo i jej ręce opadły 😞

Syrop z cebuli, czosnek. Ogólnie jest cała seria p*renalen chyba tak się to nazywa dla kobiet w ciąży.
Znam to. Co chwilę byłam w ciąży chora przez moja mała. W następnej ciąży mąż powiedział że wyprowadzam się do rodziców żeby mała mnie niczym nie zaraziła a on przejmie obowiązki wszystkie 😁

Uda się następnym razem kochana, głowa do góry. Nowy cykl to nowe nadzieje
Nawet mam syrop z cebuli, bo mąż robił dla małej, może łyknę faktycznie, akurat go nie ma to mu nie będzie przeszkadzać 😄

reklama
Do góry