K
Katijah
Gość
To dopiero pierwszy wynik bety więc nie ma co się zastanawiać czy niski trzeba przyrost zrobić, za to progesteron niski.Odebrałam wyniki hcg. Wydaje mi się że jest dość niskie-25 w 32dniu cyklu. Owulacja była 15 dnia cyklu przy cyklach 29 dniowych a przytulanki ostatnie byly 16 dnia. Progesteron też niski ale biorę duohaston od pozytywnego testu i acard75. Nie wspomnę już o tym, że półtora miesiąca temu miałam tsh 2.5. Endokrynolog podniosła mi wtedy dawkę letrox z 100 na 125 a teraz mam tsh poniżej normy jestem podłamana
Mi też nie kazał robić a tym bardziej wykluczył trombofilie bo mam już 2 córki i ciążę bezproblemowe a tu wyszło.Mi ginekolog mówiła, że mam nie robić badań, bo to pierwsze poronienie, raczej stawiała na nieszczęśliwy przypadek.. Moja mama mówi, że to przez tarczycę, bo miałam wynik 3,800 w poprzedniej ciąży, lekarz który stwierdził poronienie mówił, że to przez krwiak ciąża obumarła, ale zmieniłam go po tym jak mi przekazał złe wieści, od razu zaczął mi opowiadać o innych kobietach w ciąży a mi pozostał do niego niesmak.. Pytam, bo w sumie chcialabym sprawdzić czy wszystkie ciążowe hormony u mnie pracują jak trzeba.. Żeby w razie konieczności móc przyjmować skutecznie leki.