Serce mi stanelo
Kochana tak ogromnie Ci współczuję.. . Tak bardzo trzymalam za Ciebie kciuki i wierzyłam że że uda! Przepraszam, ale dopiero dziś przeczytałam. Weszłam na forum żeby coś napisać i zauważyłam post o tym że mialas sen i że idziesz na wizytę. Byłam ciekawa co u Ciebie i kolejny post mnie zmrozil
Ja bym zrobiła trombofilie, bo w tym pakiecie z testdna są geny odpowiedzialne za krzepliwością, a homocysteina nie ma z nią nic wspólnego. Homocysteina pokazuje jak organizm radzi sobie z metylacja, czyli przyswajaniem kwasu foliowego. Widzę że zespół antyfosfolipidowy zrobiłaś, to dobrze
Opuchlizna po cc jest czymś zupełnie normalnym. Ja po pierwszej cesarce też miałam i zeszla po 4 dniach. Teraz było dużo gorzej, bo męczyła mnie prawie 2 tygodnie i nawet klapek męża nie byłam w stanie ubrać
A weszlam dziś na forum, bo to taki szczególny dzień....
Dla mnie wyjątkowy, bo mamy dziś z mężem 5 rocznicę ślubu. Ale jest to też dzień zadumy i zawsze myślę wtedy o moich Aniolkach w niebie... moje dwie wspaniałe, kochane, wyczekane i nigdy nie spotkane, córeczki. Patrzą na nas z góry i się nami opiekują. Wiem że to im zawdzięczam życie mojej ziemskiej córeczki. Ze to one 2.5 roku temu podpowiedziały mi żeby iść na ktg mimo że nic mi się nie działo. Gdybym wtedy nie poszła..... aż łzy same płyną do oczu na to wspomnienie. Chociaz pewnie niewiele z Was pamięta moja historię.
Mi dane było doczekać dwójki cudownych dzieciaczków. Corka za 4 dni skończy 2.5 roku a synek jutro będzie miał 4 miesiące
W tym wyjątkowym dniu, dniu szczególnej zadumy nad naszymi Aniołkami, chciałam Wam wszystko życzyć dużo sił I wiary w to, że każda z nas tutaj doczeka się swojego ziemskiego cudu, który będzie kochać nad życie