reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny, kurde no...

Powiedzcie mi kiedy do was po łyżeczkowaniu przyszedł okres? Miesiąc minął i nic!
Mi przyszedł po 5 tygodniach ostatnio ale poroniłam też późno bo 18 tydzień, więc może dlatego. Aha no i długo krwawilam bo z przerwami to ponad miesiąc. Teraz jestem ponad tydzień po łyżeczkowaniu i już nie krwawię w ogóle. Okres ma przyjść koło 1 listopada...zobaczymy. Ponoć do 8 tyg. Okres powinien przyjść.

Dziewczyny beta 6,52 xD Czyli ten test to chyba jednak przypadek, ale wychodzi na to, że akurat wyłapałam moment, kiedy coś się zaczyna dziać. Jak myślicie, dzwonić już do ginki czy z taką betą to nie ma sensu?

@Takaja123 biedna naszą jesteś.. Chciałam przeczytać że i Tobie się udało 😥 Trzymam niezmiennie kciuki i wierzę że w końcu się uda 😘
@Jivka u nas podobnie. Z tym że choroby podobnie obie mamy bez antybiotyku ale za to z silnym katarem i kaszle. Teraz nie chodzi już 2 miesiac do żłobka bo nie może wyjść z choroby.. Mam nadzieję e ze jak 5 wyjdą już całkiem to coś się zmieni 😊

@Takaja123 biedna naszą jesteś.. Chciałam przeczytać że i Tobie się udało [emoji26] Trzymam niezmiennie kciuki i wierzę że w końcu się uda [emoji8]
@Jivka u nas podobnie. Z tym że choroby podobnie obie mamy bez antybiotyku ale za to z silnym katarem i kaszle. Teraz nie chodzi już 2 miesiac do żłobka bo nie może wyjść z choroby.. Mam nadzieję e ze jak 5 wyjdą już całkiem to coś się zmieni [emoji4]

Mnie tak łupnęły zatoki w zeszłym tygodniu że wychodzę dopiero z tej choroby, a moja mała tylko katar [emoji2368] i cały tydzień teraz w żłobku [emoji85] a matka się nudzi na chacie [emoji23] i faktycznie jak szły 3 to miała katar za katarem, mam nadzieje że te 5 jeszcze nie idą bo psychicznie gotowa na nie jeszcze nie jestem [emoji23]

reklama
Do góry