reklama
asia.joanna
Fanka BB :)
Ja dostałam 29 dpo, powinna pojawić się do 6tyg od zabiegu. Niestety trzeba czekaćDziewczyny, kurde no...
Powiedzcie mi kiedy do was po łyżeczkowaniu przyszedł okres? Miesiąc minął i nic!
marsi89
Mi przyszedł po 5 tygodniach ostatnio ale poroniłam też późno bo 18 tydzień, więc może dlatego. Aha no i długo krwawilam bo z przerwami to ponad miesiąc. Teraz jestem ponad tydzień po łyżeczkowaniu i już nie krwawię w ogóle. Okres ma przyjść koło 1 listopada...zobaczymy. Ponoć do 8 tyg. Okres powinien przyjść.Dziewczyny, kurde no...
Powiedzcie mi kiedy do was po łyżeczkowaniu przyszedł okres? Miesiąc minął i nic!
Angiee
Norma to jest 6 tygodni, więc niestety jeszcze trochę może być czekania U mnie po tym zabiegu okres pojawił się równo po 30 dniach, ale w poprzednim też były cyrki.Dziewczyny, kurde no...
asia.joanna
Zadzwoń i zapytaj, nic cie to nie będzie kosztowało a przynajmniej będziesz spokojnaDziewczyny beta 6,52 xD Czyli ten test to chyba jednak przypadek, ale wychodzi na to, że akurat wyłapałam moment, kiedy coś się zaczyna dziać. Jak myślicie, dzwonić już do ginki czy z taką betą to nie ma sensu?
annkow111
@Takaja123 biedna naszą jesteś.. Chciałam przeczytać że i Tobie się udało Trzymam niezmiennie kciuki i wierzę że w końcu się uda
@Jivka u nas podobnie. Z tym że choroby podobnie obie mamy bez antybiotyku ale za to z silnym katarem i kaszle. Teraz nie chodzi już 2 miesiac do żłobka bo nie może wyjść z choroby.. Mam nadzieję e ze jak 5 wyjdą już całkiem to coś się zmieni
@Jivka u nas podobnie. Z tym że choroby podobnie obie mamy bez antybiotyku ale za to z silnym katarem i kaszle. Teraz nie chodzi już 2 miesiac do żłobka bo nie może wyjść z choroby.. Mam nadzieję e ze jak 5 wyjdą już całkiem to coś się zmieni
Jivka
Moderator
@Takaja123 biedna naszą jesteś.. Chciałam przeczytać że i Tobie się udało [emoji26] Trzymam niezmiennie kciuki i wierzę że w końcu się uda [emoji8]
@Jivka u nas podobnie. Z tym że choroby podobnie obie mamy bez antybiotyku ale za to z silnym katarem i kaszle. Teraz nie chodzi już 2 miesiac do żłobka bo nie może wyjść z choroby.. Mam nadzieję e ze jak 5 wyjdą już całkiem to coś się zmieni [emoji4]
Mnie tak łupnęły zatoki w zeszłym tygodniu że wychodzę dopiero z tej choroby, a moja mała tylko katar [emoji2368] i cały tydzień teraz w żłobku [emoji85] a matka się nudzi na chacie [emoji23] i faktycznie jak szły 3 to miała katar za katarem, mam nadzieje że te 5 jeszcze nie idą bo psychicznie gotowa na nie jeszcze nie jestem [emoji23]
reklama
K
Katijah
Gość
Trzymam kciuki, dzwoń do gin po heparyne.Tak teraz jeszcze patrzę, że na wynikach jest napisane total beta hcg. To jest jakaś różnica?