reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Jivka zagladasz tu jeszcze? Mnie przyznam szczerze już dawno tu nie było... Dziecko praca dom.. I ciężko było znaleźć czas na czytanie na bieżąco. Co tam u Was? Już niedługo 2 latka naszych dziewczyn [emoji4]

Hej hej, ja już tutaj nie zaglądam :) Siedzę sobie na listopadówkach tylko.
Moja Młoda już też do żłobka chodzi od lipca, ja do pracy i tak to życie mija - praca dom choroba :) Z przewagą chorób ostatnio, ale na szczęście u córki głównie katar, u mnie trochę gorzej bo z antybiotyku na antybiotyk… 2 lata bez kontaktu z wirusami i człowiek potem nie może się ogarnąć [emoji87]

reklama
Cześć dziewczyny 🙂
Wiem że temat badań przewijał się milion razy ale możecie mi napisać jakie badania mogłabym zrobić. Może to głupie pytanie a ja się na tym nie znam czy przy małowodziu też można zrobić jakieś badania dlaczego do tego doszło?
Córka będzie miała robioną sekcje zwłok ale na wynik trzeba czekać 3 miesiące. Zresztą nie wiadomo czy coś z niego wyjdzie ☹️

Do góry