S
Szka
Gość
mnie żołądek nie bolal tylko jelita.Dziewczyny czy ból żołądka podczas poronienia jest czymś „normalnym” czy powinnam się martwić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie żołądek nie bolal tylko jelita.Dziewczyny czy ból żołądka podczas poronienia jest czymś „normalnym” czy powinnam się martwić?
Mnie wszystko od żołądka po pośladki chyba…mnie żołądek nie bolal tylko jelita.
ja miałam taki skręt jelit, że aż mi się słabo robiło, zawroty głowy miałam, masakra, straszne to byłoMnie wszystko od żołądka po pośladki chyba…
A normalnie byłaś w domu?ja miałam taki skręt jelit, że aż mi się słabo robiło, zawroty głowy miałam, masakra, straszne to było
tak, ale myślałam że zejdę. U mnie to się pojawiło tak ze 2-3 dni po wyjściu ze szpitalaA normalnie byłaś w domu?
Pyralgina najlepsza na te bóle.Kochane właśnie przyszła „miesiączka” wiec moja ciąża się kończy. Chciałam Was tylko zapytać czy można wziąć jakieś leki przeciwbólowe? Bo nie ukrywam przydałyby się…
Jak się czujesz? Poprawiło Ci się trochę?Mnie wszystko od żołądka po pośladki chyba…
Mnie podczas poronienia to mam wrażenie ze wszystko bolało do tego wymioty i rozwolnienie podczas poronienia, ale lekarz mi powiedział jak zapytałam później, ze tak się niestety zdarzaDziewczyny czy ból żołądka podczas poronienia jest czymś „normalnym” czy powinnam się martwić?
@Jivka zagladasz tu jeszcze? Mnie przyznam szczerze już dawno tu nie było... Dziecko praca dom.. I ciężko było znaleźć czas na czytanie na bieżąco. Co tam u Was? Już niedługo 2 latka naszych dziewczyn [emoji4]