reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kochane właśnie przyszła „miesiączka” wiec moja ciąża się kończy. Chciałam Was tylko zapytać czy można wziąć jakieś leki przeciwbólowe? Bo nie ukrywam przydałyby się…
Mi pomogły dwie tabletki rozpuszczalne solpadeiny. Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok a nie miałam nic przy sobie...koleżanka bierze solpe i mi dała odrazu dwie. Wielbię ją za to, bo szybko byłam w stanie funkcjonować...zarodek mnie opuścił i został w kolejnych dniach już typowy ból miesiączkowy reagujący na Apap i Ibuprom. Najbezpieczniej paracetamol/apap ale ja w takich trudnych sytuacjach się z sobą nie certole 🙈

Dziewczyny a ja po tym drugim łyżeczkowaniu czuje się gorzej niż.po pierwszym. Fakt leci ze mnie mniej ale od wczoraj tak mnie tyłek boli że nie idzie siedzieć i lewy jajnik. Wszystko jest ok jak leżę ale ileż to można leżeć? Wczoraj wzięłam się za ostre sprzątanie i nie wiem czy to nie od tego ale lekarz nie kazał mi leżeć plackiem tylko odpoczywać.
ja myślałam, że umrę, ból tyłka, nazywam kółkiem w d#$ie, bo tak boli i do tego jelita strasznie mnie bolały, aż mi się słabo robiło i miałam drgawki, jajniki tez pobolewaly. Straszne to było.

ja myślałam, że umrę, ból tyłka, nazywam kółkiem w d#$ie, bo tak boli i do tego jelita strasznie mnie bolały, aż mi się słabo robiło i miałam drgawki, jajniki tez pobolewaly. Straszne to było.
To ja mówię na to skurcze w du*ie. Jak leżę nic nie boli ale jak chodzę albo siedzę. A jutro już do pracy wracam. Ale dziś już jest lepiej niż wczoraj.

reklama
Do góry