marsi89
Fanka BB :)
Ja tak miałam w cyklu w którym zaszłam w ciążę dlatego ciężko teraz określić termin ostatniej miesiączki bo rozkręcała się kilka dni. Cykle miałam 28-29 dniowe. Ok. 24 DC plamienie, potem cisza jeden dzień, następnego dnia plamienie i potem zaś cisza i tak w 29dc dostałam okres. Dodam że byłam wtedy też 5 miesięcy po poronieniuMam pytanie, czy któraś z was tak miała bo może to normalne. Wczoraj miałam plamienie i byłam przekonana że może to @ ale to by był 23 DC. Zazwyczaj mam normalne 28 cykle. No i była to tylko kropla przy podcieraniu ale przygotowałam się normalnie na okres. Dzisiaj patrzę wszystko czyste. Kolejna kropla przy podcieraniu i ani grama więcej. Nie wiem co o tym sadzic. Zaczekan chyba te 3 dni jeszcze do spodziewanej @ i będę tescic jak się sytuacja nie rozwinie. Miałyście takie cykle może po poronieniu? Dodam, że już minęło 5 miesięcy
Dziewczyny jak to jest z tym początkiem cyklu w końcu? Liczycie od pierwszego dnia brudzenia, plamienia czy jak typowo rozkręci się okres czerwona krwią ?