reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczyny, jestem nowa na forum. Straciłam ciążę w 6 tygodniu po wielu miesiącach starań. Czuję się tak fatalnie i mam w sobie tyle żalu. Do tego od czasu poronienia nie możemy dogadać się z moim partnerem. Mija właśnie miesiąc od poronienia. Staramy się dalej, mam nadzieję, że w końcu się uda.
Nie potrafię pogodzić się ze stratą.
bardzo mi przykro i bardziej współczuję. Też poronilam niedawno w 8 tygodniu. Faceci inaczej wszystko przeżywają, jeśli chodzi o poronienie to mój mąż sprawiał wrażenie, jakby go to q ogóle nie ruszyło, dopiero po paru tygodniach porozmawialiśmy sobie tak szczerze i na prawdę było mu przykro 😢

reklama
Hej kochanie. Byłam dzisiqj na becie, czy taki wynik jest ok? Dzisiaj termin @, 4+0. Sorki, ale mylą mnie te normy. Jeżeli to 1-2 od zapłodnienia, to by się zgadzało, ale jeżeli od @ to słabo
Ja się na becie kompletnie nie znam, raz mnie gin na nią wyslal ale z tego co dziewczyny kiedyś pisały to liczy się przyrost po jakimś czasie więc jeden wynik raczej nic nie mówi. Ale trzymam mocno kciuki

Hej kochanie. Byłam dzisiqj na becie, czy taki wynik jest ok? Dzisiaj termin @, 4+0. Sorki, ale mylą mnie te normy. Jeżeli to 1-2 od zapłodnienia, to by się zgadzało, ale jeżeli od @ to słabo
Ale dziwne normy, mogliby wyjaśnić o co im chodzi :D Dobra beta, szczególnie jak na dzień spodziewanego okresu! Trzymam kciuki za piękny przyrost :)❤️

Ciężko coś stwierdzić po jednym wyniku Kochana. Na pewno to ciąża 💙 jeżeli chcesz to sprawdź przyrost, to już da jakiś obraz. A jak masz cierpliwość to poczekaj że dwa tygodnie na wizytę ;)

Ciężko coś stwierdzić po jednym wyniku Kochana. Na pewno to ciąża 💙 jeżeli chcesz to sprawdź przyrost, to już da jakiś obraz. A jak masz cierpliwość to poczekaj że dwa tygodnie na wizytę ;)
tak tak, wybieram się w poniedziałek na powtórkę i na tym kończę. Jak będzie ładny przyrost to umowie się jakoś około 7 tyg żeby już na pewno było coś widać

Bardzo ładny wynik, w ogóle nie patrz na te normy. Ważny jest przyrost po 48h. Ja miałam w 29dc 29 [emoji846]

reklama
Hej Dziewczyny Kochane!
Może coś podpowiecie. Miałam laparoskopię 19 sierpnia, usunięte zrosty ogniska endometriozy 2 st. Oba jajowody drożne. Gin kazał działać teraz samemu i od drugiej połowy cyklu brać duphaston . Dziś jest 27 DC. Teoretycznie wczoraj powinna być miesiączka, ostatnio miałam takie 26 dyniowe cykle. Wczoraj zrobiłam wieczorem test. Negatywny. Miesiączki dziś dalej nie ma, pobolewal mnie brzuch wczoraj jakby na okres.teb tydz też huśtawki nastroju silniejsze, płacze i apetyt na słodkie jak przed okresem. Wczoraj miałam tylko raz tak lekko na brąz zabarwiony śluz, ale bardzo mało, jakbym nie obserwowała siebie to bym nawet nie zauważyła tego. I teraz mam pytanko, skoro test negatywny wczoraj to czy odstawić już duphaston? Biorę dwa razy po tabletce jednej. Może to on blokuje teraz okres. Pierwszy raz biorę dupka, wcześniej tylko luteinę i nie wiem co z tym zrobić.

Do góry