S
Szka
Gość
Ja właśnie przyjechałam do szpitala, mam czekać, mam numer 33. Boję się, liczę że dzisiaj mnie wypuszcza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Całym sercem z Toba trzymaj się KochanaJa właśnie przyjechałam do szpitala, mam czekać, mam numer 33. Boję się, liczę że dzisiaj mnie wypuszcza
Trzymaj się, będę trzymać kciuki za Ciebie [emoji4]Ja właśnie przyjechałam do szpitala, mam czekać, mam numer 33. Boję się, liczę że dzisiaj mnie wypuszcza
Masz rację, to cholernie niesprawiedliwe co robią takie "madki" i rodzą zdrowe dzieci. Nie powinny ich mieć wgl. Trzymaj się, jesteśmy z tobąTabletkę dostałam po 10, dopiero teraz odeszły mi wody płodowe, ponoć teraz wszystko się zacznie. Liczyłam że dzisiaj mnie wypuszcza, ale nie da rady. Lekarz chce uniknąć łyżeczkowania ponieważ to moja pierwsza ciąża. Dziewczyna obok na sali, wychodzi na balkon i pali e papierosa. Jakie to niesprawiedliwe.
dziekuje Kochana, najgorsze przede mną. W dodatku zero odwiedzin, widziałam z balkonu męża moja przyjaciółka tak przeżywa wszystko ze mną, że biedna wyrzuciła zakupy do śmietnika, cała reklamówkęMasz rację, to cholernie niesprawiedliwe co robią takie "madki" i rodzą zdrowe dzieci. Nie powinny ich mieć wgl. Trzymaj się, jesteśmy z tobą
Trzymaj się ❤ to straszne, że musisz przez to teraz przechodzić, ale dasz radę i kiedyś będzie lepiejdziekuje Kochana, najgorsze przede mną. W dodatku zero odwiedzin, widziałam z balkonu męża moja przyjaciółka tak przeżywa wszystko ze mną, że biedna wyrzuciła zakupy do śmietnika, cała reklamówkę
Słodkie [emoji846]Powiedzcie mi co myślicie o takim króliczku? Kupiłbyście? Moja mama jak sie dowiedziala o mojej ciąży to takie robótki ją pochłonęły. Wystawiłam tego króliczka, może uda jej się rozkręcić mały biznes. Aktualnie robi owieczke.
Ja po porodzie leżałam z babka która urodziła wcześniaka który fakt już był z nią na sali ale ona co chwilę na papieroska latała.. gdzie tu mózg ?Tabletkę dostałam po 10, dopiero teraz odeszły mi wody płodowe, ponoć teraz wszystko się zacznie. Liczyłam że dzisiaj mnie wypuszcza, ale nie da rady. Lekarz chce uniknąć łyżeczkowania ponieważ to moja pierwsza ciąża. Dziewczyna obok na sali, wychodzi na balkon i pali e papierosa. Jakie to niesprawiedliwe.
Zastanawiam się, czy prawdziwą przyczyna popularności ronienia na tabletkach nie jest problem z anestezjologami :/Lekarz chce uniknąć łyżeczkowania ponieważ to moja pierwsza ciąża.