reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Powiedzcie mi co myślicie o takim króliczku? Kupiłbyście? Moja mama jak sie dowiedziala o mojej ciąży to takie robótki ją pochłonęły. Wystawiłam tego króliczka, może uda jej się rozkręcić mały biznes. Aktualnie robi owieczke.

Załączniki

• 6e1f640f-3143-411c-a34d-db4dc322da16.jpg
    6e1f640f-3143-411c-a34d-db4dc322da16.jpg
    85,2 KB · Wyświetleń: 79
Powiedzcie mi co myślicie o takim króliczku? Kupiłbyście? Moja mama jak sie dowiedziala o mojej ciąży to takie robótki ją pochłonęły. Wystawiłam tego króliczka, może uda jej się rozkręcić mały biznes. Aktualnie robi owieczke.
My właśnie bardzo podobnego misia , własnoręcznie robionego dostaliśmy od męża siostry :) i będzie to pierwszy miś naszego synka :)

Może za szybko to współżycie ? Mi kazali trochę poczekać ze współżyciem, też miałam zabieg. Mnie w niektórych pozycjach czasami boli ale bolało też i przed zabiegiem. Rozumiem że byłaś już na kontroli po poronieniu i wszystko ok?
Masz rację z tymi wszystkim kremami, nawilżaczami... Ponoć mogą utrudniać zapłodnienie. Lepiej nie stosować
Tak, byłam na kontroli po 3 tygodniach od zabiegu i lekarz twierdził że wszystko w porządku :) robie testy owulacyjne i dopiero dzisiej pokazała się bardzo słaba druga kreska, prawie niewidoczna więc może faktycznie ten ból przez suchość.

reklama
Do góry