Tyle że u mnie on spada niestety od pierwszego badania. najpierw było 39 potem 35, 34.5 i teraz 32.5 mimo zwiększonych dawek duphastonu i luteiny... beta rośnie ok. Rozmawiałam z gin i kazał wziąć końskie dawki proga, leżeć i jutro przyjść na umówioną wizytę... najbardziej martwią mnie te nawracające plamienia których niestety jest więcej niż poprzednio...Co mądrego napisać poza tym, że progesteron trudno zbadać, bo jest wytwarzany skokowo.
U mnie plamienia czy krew zawsze był kontakt z ginem.
reklama
Porannelatte
Fanka BB :)
Ja bym jechala na izbę.Plamienie się niestety rozkręca...przed chwilą cały papier w jasnoróżowym śluzie... nie wiem co robić czy czekać do tej wizyty jutro czy jechac na ip...
5t4d, dla mnie to wszystko jest nowe i przerażające, wzięłam wszystko co gin kazała i leżę, natomiast po aplikacji luteiny dopochwowej czuję mocne pieczenie jakby tam jakaś rana była...niestety śluz nadal brudny...@izzy_j Ja we wszystkich ciążach miałam plamienia/brudzenia. I zawsze zaczynały się ok 6tc. Który u Ciebie jest obecnie tc?
Porannelatte
A czujesz bóle, skurcze? Czy jest ok oprócz brudnego śluzu?5t4d, dla mnie to wszystko jest nowe i przerażające, wzięłam wszystko co gin kazała i leżę, natomiast po aplikacji luteiny dopochwowej czuję mocne pieczenie jakby tam jakaś rana była...niestety śluz nadal brudny...
Nie brzuch mnie nie boli, generalnie rzecz biorąc czasem coś pociągnie, czasem jak na okres takie jakby rozpieranie, czasem jajniki na przemian zakłują ale myślę że to wszystko w normie zwłaszcza na początku...natomiast piecze mnie po aplikacji luteiny tak jakby tam jakaś ranka albo obtarcie było w środku...A czujesz bóle, skurcze? Czy jest ok oprócz brudnego śluzu?
aspekt
32 mg/ml to nadal więcej niż norma naprotechnologiczna w Twoim tygodniu ciąży. Na izbie przyjęć nic Ci nie poradzą, ja bym wzięła więcej leków wg zalecenia lekarza i oszczędzała się. Nie musisz jutro iść do pracy?Tyle że u mnie on spada niestety od pierwszego badania. najpierw było 39 potem 35, 34.5 i teraz 32.5 mimo zwiększonych dawek duphastonu i luteiny... beta rośnie ok. Rozmawiałam z gin i kazał wziąć końskie dawki proga, leżeć i jutro przyjść na umówioną wizytę... najbardziej martwią mnie te nawracające plamienia których niestety jest więcej niż poprzednio...
Nie, mam wolne więc leżę i staram się odpoczywać... leki już wzięłam, jutro się okaże na usg co i jak, przy tych wartościach bety i 5t5d pęcherzyk powinien już być. Zastanawia mnie to pieczenie, staram się aplikować tą luteinę naprawdę ostrożnie, ale może rzeczywiście gdzieś zadrapałam, uszkodziłam naczynko...bo piecze jakbym spirytusem świeżą ranę polała...32 mg/ml to nadal więcej niż norma naprotechnologiczna w Twoim tygodniu ciąży. Na izbie przyjęć nic Ci nie poradzą, ja bym wzięła więcej leków wg zalecenia lekarza i oszczędzała się. Nie musisz jutro iść do pracy?
Porannelatte
Może po prostu podrażnienie i lekkie obtarcie, trzeba być dobrej myśli. Jutro pewnie zobaczysz pęcherzykNie, mam wolne więc leżę i staram się odpoczywać... leki już wzięłam, jutro się okaże na usg co i jak, przy tych wartościach bety i 5t5d pęcherzyk powinien już być. Zastanawia mnie to pieczenie, staram się aplikować tą luteinę naprawdę ostrożnie, ale może rzeczywiście gdzieś zadrapałam, uszkodziłam naczynko...bo piecze jakbym spirytusem świeżą ranę polała...
reklama
agaaataaaa
Hej Kochana, wiesz co narazie nie wiem, teraz mam urlop ten tydzień i cały przyszły i chyba w przyszłym jedziemy z mężem na wakacje, odreagowac trochę i odetchnąc. A do gina pójdę w takie razie dopiero 14 DC, czyli nie wiem czy to już nie po owulce, ale i tak teoretycznie z prawego powinna być, czyli niedroznego teraz. Także trochę olewam. Tak troszkę. I zobaczymy co dalej powie gin. Ehh jestem niecierpliwa ale nic nie mogę zrobić. A jak u Cb? Jak plan z in vitro?Hej! Dopiero odczytałam. Mam nadzieję że jest już okej. Pamiętaj że nieustannie trzymam za Ciebie kciuki!!! Zbieraj siły i dawaj dalej! Jaki plan?