MamaLama
Fanka BB :)
U mnie w skali labu mialam przekroczona wartość kilkukrotnie, kurcze u mnie max było bodajże 150?To w Twojej skali ja mam chyba 700, bo mowisz o μg/L? Ja wynik dostałam w μg/mL, więc 0.7 μg/mL = 700 μg/L.
Z tego co czytałam, to same ddimery nie musza świadczyć o czymś złym, w ciazy tez się podnoszą, ale już miesiac w ciazy nie jestem :c Trzeba będzie zrobić reszte badań, ale mnie to nawet mocno nie dziwi, bo od 18rz mam problem z żylakami i to nie takimi „wyszła mi jedna żyła” tylko dwie operacje i zamknięta większość duzych żył powierzchownych :/ No ale to dalej wg mojej ginekolozki nie ma nic wspólnego i Acardu czy heparyny nie dostanę
Jeśli faktycznie w Twoim laboratorium że skali tak wychodzi to już trochę mniej ciekawie, trzeba mocnonuwazac, bo nie ma żartów..
Ja też dobrze Twoich wartości (po cyfrach) nie doczytałam, tak to jest jak człowiek się obudzi się obudzi drzemki i zastanawia się czy nie zaspał do roboty.. mialam nawet takiego wtf że jak jest 20 jak jest na dworze jasnawo jak nad ranem [emoji1787][emoji2368]