reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć Dziewczyny. Czy któraś z Was przeszła poronienie trąbkowe i mogłaby mnie poratować informacją? :(

Ciąża u mnie zatrzymała się na becie 71. Później kolejne dni 70, 65. Lekarz zauważył drobna przestrzeń z krwią w macicy i ciałko żółte po stronie mojego niedroznego jajowodu i powiedział ze prawdopodobnie ciąża ulokowała się w jajowodzie a jajowod krwawi do macicy, ale ponieważ beta spada a ja nie mam żadnych dolegliwości mogę czekać na poronienie w domu badając cały czas betę i przesyłając mu wyniki czy spada. Jestem mocno zaniepokojona czy to możliwe ze poronie ciąże pozamaciczna w domu? I czy to bezpieczne? Nadal nie dostałam zadnego krwawienia, a beta spada tak powoli od czwartku. To czekanie wykańcza. Boje się tego co mnie czeka.
Trzymaj się. Wiem co przeżywasz. Przytulam

reklama
Dziewczyny, kiedy powinno się robić testy owulacyjne? Pierwszy raz mam z tym do czynienia, dziś zrobilam pierwszy raz i wyszła blada druga kreska, zgodnie z opisem negatywny. Ale pewnie za szybko robie.. dajcie mi nowinkę.. trochę techniki i się zgubiłam hihi ;)

Dziewczyny Witam mam problem byłam u lekarza który stwierdził że mój pecherzyk jest za mały w stosunku do zarodka, wymiary crl to 1.29 odpowiadające 7tc 3 d , wartosci pęcherzyka nawet nie mierzył tylko odraU stwierdził że jest za mały, nie przepisał mi żadnych leków tylko kazał przyjść za 3 tyg o ile wcześniej jak stwierdził nie wyląduje w szpitalu . Czy któraś z Was była w takiej sytuacji i sie okazało że jednak precherzyl podgonił i było wszystko ok ?

Dziewczyny Witam mam problem byłam u lekarza który stwierdził że mój pecherzyk jest za mały w stosunku do zarodka, wymiary crl to 1.29 odpowiadające 7tc 3 d , wartosci pęcherzyka nawet nie mierzył tylko odraU stwierdził że jest za mały, nie przepisał mi żadnych leków tylko kazał przyjść za 3 tyg o ile wcześniej jak stwierdził nie wyląduje w szpitalu . Czy któraś z Was była w takiej sytuacji i sie okazało że jednak precherzyl podgonił i było wszystko ok ?
A nie masz możliwości zasięgnięcia opinii innego lekarza?

reklama
Przyszła pierwsza @, czuje się okropnie fizycznie i psychicznie [emoji17]
Właśnie też zamówiłam badania na testdna, dla świętego spokoju. Po @ mam skierowanie jeszcze na wymazy z pochwy.
Później zostaje mi wybrać nowego ginekologa i działać dalej,choć na ten moment jakaś podłamana jestem. Robię też wszystkie badania pod kątem kolejnej ciąży ale w tym sama nie wiem czy jeszcze będę jej chciała [emoji17]

Do góry