reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A ty jesteś w którym cyklu po poronieniu? Jakieś 2-3 cykle miałam dziwne, ale potem się unormowało. Może potrzebujesz jeszcze trochę czasu... Dziękuję bardzo [emoji3590]
Ja już pod klinika [emoji4]
[emoji110][emoji110][emoji110]
Pół roku po poronieniu i gdzieś od 3 msc takie plamienia na 3 dni przed @

reklama
Hej, wczoraj byla inseminacja, balam sie o plemniki ale lekarz mowi,ze jest ok, nawet bardzo dobrze. I u mnie i u meza. Pecherzyk sobie pekl,byl plyn,endometrium idealne, plemnikow sporo, z prawidlowa budowa tez sporo, moze troche za male ruchliwe, ale pytal o prace, a niestey maz jak ja ma siedzaca. Bylo bardzo duzo sluzu plodnego i bardzo rozciagliwy,az mi go troche wybieral z macicy. Powiedzial, ze ma sie udaz i ze wiecej to chyba juz by nie robil inseminacji.
Trzymam kciuki :)

Dziewczyny jaknja się wczoraj wystraszyłam.. ja do toalety a tam takie skrzepy, że szok. Od razu zadzwoniłam do lekarza, mówi, że mam brać polocard, i zacząć w końcu trochę lepiej jeść.. ostatnie 2 miesiące mało co jem przez stresy które mialam.. choć staram się wmuszac.. są jeszcze chwilę, kiedy lapie mnie kosmiczny dół i totalnie nie wiem co mam zrobić [emoji2368]

Hej, wczoraj byla inseminacja, balam sie o plemniki ale lekarz mowi,ze jest ok, nawet bardzo dobrze. I u mnie i u meza. Pecherzyk sobie pekl,byl plyn,endometrium idealne, plemnikow sporo, z prawidlowa budowa tez sporo, moze troche za male ruchliwe, ale pytal o prace, a niestey maz jak ja ma siedzaca. Bylo bardzo duzo sluzu plodnego i bardzo rozciagliwy,az mi go troche wybieral z macicy. Powiedzial, ze ma sie udaz i ze wiecej to chyba juz by nie robil inseminacji.
✊🏼✊🏼✊🏼

Jutro chwila prawdy 🤦 ten silny ból już nie wrócił, @ się nie pojawiła 🤷 teraz co jakiś czas trochę ciągnie ale bez szału... Piersi niby czuję ale przy konkretnym dotyku...w ogóle jestem oazą spokoju 😂 ja PMS, który zazwyczaj przez 5 dni przed @ jest tykającą bombą i lodówkowym pochłaniaczem jedzenia 😂 Mam nadzieję, że jutro przyjdzie ta nieszczęsna @ i zaczniemy od nowa 😁

Pół roku po poronieniu i gdzieś od 3 msc takie plamienia na 3 dni przed @
Ale ten czas leci, pamiętam twoja historie, miałam wrażenie jakbym czytała ją tydzień temu... A co lekarz na to?
Mi się wydaje, że jesli faza lutealna jest dostatecznie długa to takie plamienia mają prawo występować... I że to całkiem normalne.

Kurde dziewczyny chyba z tą moją ciąża nie będzie dobrze.
Miałam dosyć intensywny dzień no i wieczorem na majtkach, trochę brunatne plamienie. Było to jednorazowe, bo teraz sprawdzam co chwilę i czysto. Wychodzi mi dzisiaj 4+1 więc bardzo młoda ciąża. Myślicie, żeby dupka wziąć? Progesteron dzisiaj ładny miałam bo 23. Więc sama nie wiem już 😔
Do lekarza dopiero w poniedziałek idę, bo wcześniej nawet nie ma sensu
Odpoczywaj dużo 😘 mi lekarz przy plamieniu powiedział, że to nie zawsze koniec świata 🙂 za kilka dni będziesz wiedziała o co chodzi 😘

Ale ten czas leci, pamiętam twoja historie, miałam wrażenie jakbym czytała ją tydzień temu... A co lekarz na to?
Mi się wydaje, że jesli faza lutealna jest dostatecznie długa to takie plamienia mają prawo występować... I że to całkiem normalne.
Faza lutealna u mnie jest 16 dniowa, u lekarza nie byłam z tym jeszcze...

reklama
No właśnie teraz mój gin jest na urlopie potem ja więc chyba w sierpniu skonsultuje co i jak
Pewnie, nie zaszkodzi skonsultować.

U mnie niestety trochę kiepsko. Bardziej urosly tylko 3 pęcherzyki. To niestety za mało w naszym przypadku. Kazała dalej stymulować, może jeszcze podrosna.
Narazie się nie przejmuje, to jeszcze nie koniec i nie ma co się poddawać...

Do góry