marsi89
Fanka BB :)
Najbardziej boli to że szło tego uniknąć gdybym trafiła na lekarzy a nie konowałów którzy najpierw spoerdzielili operację a potem wypuścili mnie z ostrym stanem zapalnym do domu. Ledwo ja uszyłam z życiem.Jejku, tez strasznie współczuje, 19 tydzień to tak późno U mnie faktycznie ok 13, dowiedziałam się prawie 4 tyg później. Ciekawa jestem, czy biopsja cokolwiek pokaże u mnie, bo na te chwile jestem bez pomysłu, jedyny lekko zawyżony parametr to była przeziernosc karkowa - 2mm. Dalej w normie. Patrząc realnie zastanawiam się, co robię w domu i na co czekam, zaczyna mnie bolec brzuch i poczekam do rana, ale chyba czas podjąć decyzje i wybrać się do szpitala jutro…
A wracając do ciebie NT 2mm jest w normie, powyżej 2,5 jest już ponad normę ale i dziewczyny których maluchy miały powyżej 3mm rodziły w większości zdrowe dzieci. Może histopatologia coś pokaże.
Jedz koniecznie do szpitala, nie ma na co czekać. Muszą cię wyczyścić. Myślę że w szpitalu jak dopytasz to też poradzą jakie badania można zrobić.
Współczuję ci bardzo
I dawaj znać koniecznie