reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny nie dam rady odpisać każdej z osobna. Pani Doktor kazała mi jechać do szpitala obowiązkowo. Właśnie jadę uberem ( samochód oczywiście mamy u mechanika ).
Mówi że na pewno kilka dni mnie będą obserwować, ale żebym pojechałam bo tam mają lepszy sprzęt i szybciej znajdą jeśli to pozamaciczna.
Mówi że we wtorek do mnie zajrzy bo będzie na dyżurze.
A ja cała w strachu.
Trzymaj się 😘

@Gonzi Bardzo dobra decyzja! Informuj nas na bieżąco, bo mimo że nie znamy się osobiście, to bardzo się o Ciebie martwimy. Nadzieja umiera ostatnia! Może jeszcze kropek się gdzieś ukrywa! Taki mały dowcipniś z niego ;-)
Ok. Oczekuję w poczekalni ale już kilka Pań w ciąży jest więc na pewno kilka godzin tu spędzę.

Dziewczyny nie dam rady odpisać każdej z osobna. Pani Doktor kazała mi jechać do szpitala obowiązkowo. Właśnie jadę uberem ( samochód oczywiście mamy u mechanika ).
Mówi że na pewno kilka dni mnie będą obserwować, ale żebym pojechałam bo tam mają lepszy sprzęt i szybciej znajdą jeśli to pozamaciczna.
Mówi że we wtorek do mnie zajrzy bo będzie na dyżurze.
A ja cała w strachu.
oby szybko się wyjaśniło! ciagle calym sercem mam nadzieje ze będzie zagnieżdżony w macicy ❤️

Dziewczyny pytanie mam. 11 dni po poronieniu od wczoraj boli mnie lewy jajnik , dziś coraz bardziej czy mam się martwić? Nie mam już krwawienia wczoraj miałam małe plamienie ... kurde na wizyte mam przyjść po okresie . Ostatnie usg miałam tydz temu bo miałam iść na sprawdzenie. Dodam że nie miałam zabiegu tylko same prochy .

reklama
Dziewczyny pytanie mam. 11 dni po poronieniu od wczoraj boli mnie lewy jajnik , dziś coraz bardziej czy mam się martwić? Nie mam już krwawienia wczoraj miałam małe plamienie ... kurde na wizyte mam przyjść po okresie . Ostatnie usg miałam tydz temu bo miałam iść na sprawdzenie. Dodam że nie miałam zabiegu tylko same prochy .
Mi kiedyś moja gin powiedziała że samoistne poronienie traktujemy jak pierwszy dzień @, może normalnie owulacja Ci się zbliża ? Jedynie pewnie wizyta i USG rozwieje wątpliwości.

Albo hormony działają jeszcze. Trudno to wszystko ogarnąć i zrozumieć ....

Do góry