reklama
Porannelatte
Fanka BB :)
Gondzi_a
Trzymaj sięDziewczyny nie dam rady odpisać każdej z osobna. Pani Doktor kazała mi jechać do szpitala obowiązkowo. Właśnie jadę uberem ( samochód oczywiście mamy u mechanika ).
Mówi że na pewno kilka dni mnie będą obserwować, ale żebym pojechałam bo tam mają lepszy sprzęt i szybciej znajdą jeśli to pozamaciczna.
Mówi że we wtorek do mnie zajrzy bo będzie na dyżurze.
A ja cała w strachu.
Gonzi
Ok. Oczekuję w poczekalni ale już kilka Pań w ciąży jest więc na pewno kilka godzin tu spędzę.@Gonzi Bardzo dobra decyzja! Informuj nas na bieżąco, bo mimo że nie znamy się osobiście, to bardzo się o Ciebie martwimy. Nadzieja umiera ostatnia! Może jeszcze kropek się gdzieś ukrywa! Taki mały dowcipniś z niego ;-)
Paueczka91
oby szybko się wyjaśniło! ciagle calym sercem mam nadzieje ze będzie zagnieżdżony w macicyDziewczyny nie dam rady odpisać każdej z osobna. Pani Doktor kazała mi jechać do szpitala obowiązkowo. Właśnie jadę uberem ( samochód oczywiście mamy u mechanika ).
Mówi że na pewno kilka dni mnie będą obserwować, ale żebym pojechałam bo tam mają lepszy sprzęt i szybciej znajdą jeśli to pozamaciczna.
Mówi że we wtorek do mnie zajrzy bo będzie na dyżurze.
A ja cała w strachu.
Gonzi
Dzięki dobrze że chociaż Wy macie jeszcze nadziejeoby szybko się wyjaśniło! ciagle calym sercem mam nadzieje ze będzie zagnieżdżony w macicy
Dziewczyny pytanie mam. 11 dni po poronieniu od wczoraj boli mnie lewy jajnik , dziś coraz bardziej czy mam się martwić? Nie mam już krwawienia wczoraj miałam małe plamienie ... kurde na wizyte mam przyjść po okresie . Ostatnie usg miałam tydz temu bo miałam iść na sprawdzenie. Dodam że nie miałam zabiegu tylko same prochy .
reklama
KatJak
Mi kiedyś moja gin powiedziała że samoistne poronienie traktujemy jak pierwszy dzień @, może normalnie owulacja Ci się zbliża ? Jedynie pewnie wizyta i USG rozwieje wątpliwości.Dziewczyny pytanie mam. 11 dni po poronieniu od wczoraj boli mnie lewy jajnik , dziś coraz bardziej czy mam się martwić? Nie mam już krwawienia wczoraj miałam małe plamienie ... kurde na wizyte mam przyjść po okresie . Ostatnie usg miałam tydz temu bo miałam iść na sprawdzenie. Dodam że nie miałam zabiegu tylko same prochy .
Albo hormony działają jeszcze. Trudno to wszystko ogarnąć i zrozumieć ....