marsi89
Fanka BB :)
Spokojnie. Kiedy masz jakąś kontrolę po poronieniu? Zazwyczaj jest po miesiącu.Wczoraj minęły 3 tygodnie... Nie wiem, może jednak przejdę się do lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie. Kiedy masz jakąś kontrolę po poronieniu? Zazwyczaj jest po miesiącu.Wczoraj minęły 3 tygodnie... Nie wiem, może jednak przejdę się do lekarza
Nie mam tak blisko, ale nie szkodzi. Bliżej nic nie znajdę pewnie, szczególnie z polecenia. Dziękuję. Chętnie skorzystam ! Rozumiem, że te tematy są jej znane. Do tego jest ginekologiem to na plus. U Ciebie jeśli można spytać, czym się zajmowała?Jeśli jesteś z okolic Bydgoszczy to mogę Ci polecić moją ginekolog która mnie prowadzi czy mutacjach i problemach immuno- Joanna Kłuszejko eskulap Osielsko. Ma bardzo duże doświadczenie w pracy z takimi pacjentami. U mnie obecnie 24 tc i jestem bardzo zadowolona. Też słyszałam ale nie potwierdzam. Faktycznie czasami potrzebuje kilku minut ale zawsze znajduje. [emoji6]
Nie mam tak blisko, ale nie szkodzi. Bliżej nic nie znajdę pewnie, szczególnie z polecenia. Dziękuję. Chętnie skorzystam ! Rozumiem, że te tematy są jej znane. Do tego jest ginekologiem to na plus. U Ciebie jeśli można spytać, czym się zajmowała?
Byłam po niecałych dwóch tygodniach, jak jeszcze krwawilam, bo tak wyszło. Lekarka twierdziła, że wszystko prawidłowo i w ogóle to można się po ustaniu krwawienia od razu starać... Ale póki co przez te plamienia nie było nawet prób seksow;pSpokojnie. Kiedy masz jakąś kontrolę po poronieniu? Zazwyczaj jest po miesiącu.
To tak jak my, 1 oficjalny cykl starań. Ja już 2-3 dni po owu. Będziemy razem testować w czerwcu [emoji6]A ja dziewczyny pierwszy cykl starań oficjalny [emoji16] akuratnie dni płodne, wczoraj bolał lewy jajnik, dziś prawy. Test owu już prawie pozytywny. Mąż ma takie ciśnienie że chyba się będę przed nim chować [emoji16] a ja podchodzę na luzie
A ja dziewczyny pierwszy cykl starań oficjalny akuratnie dni płodne, wczoraj bolał lewy jajnik, dziś prawy. Test owu już prawie pozytywny. Mąż ma takie ciśnienie że chyba się będę przed nim chować a ja podchodzę na luzie
Dziewczyny oby dla Was obu cykl był owocnyTo tak jak my, 1 oficjalny cykl starań. Ja już 2-3 dni po owu. Będziemy razem testować w czerwcu [emoji6]
Tak. Ja mam 28 wizytę u gina kontrolna i albo pójdę bo już będę w ciąży albo przełoże bo tak z okresem to nie wypadaTo tak jak my, 1 oficjalny cykl starań. Ja już 2-3 dni po owu. Będziemy razem testować w czerwcu [emoji6]
Oby nie przyszłaA ja siedzę i się zastanawiam kiedy będzie miesiączka, nie wyłapałam peak, objawów żadnych, teoretycznie powinna być jutro
Dziękuję no on jest tak mega nakręcony że stwierdził że przez dni płodne będziemy to robić 2 razy dziennie mówię mu że ma wyluzować bo raz dziennie a nawet co drugi dzien starczy ale działamy noDziewczyny oby dla Was obu cykl był owocny
I nie ma co przed mężem sie chować tylko działać