reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Zagadka19 co u Ciebie? Jak wyniki?
Ja już mam wynik z dzisiejszej bety 1226,4 mIU/ml. W poniedziałek miałam 462.
@izzy_j To już po wizycie? To znaczy miałam rację z CD4 i CD8, że to od tarczycy?
W sumie dobre wieści. Może jednak warto zaryzykować i podejść do transferu?

@Zagadka19 A mnie gdzieś ominął Twój wynik bety? :>

Wow, Magda, super przyrost!! :) gratulacje

No mi chyba też gdzieś umknął wynik tej bety...

Hej :) dzisiaj 12 dc. Byłam wczoraj na usg i mam pęcherzyk 25 mm. Czyli jak zwykle już spory. W tym cyklu miałam w 7 dc drożność. Jajowody drożne, macica ok. Wczoraj na wizycie Pan doktor trochè zmienił plany. Stwierdził że jeszcze nie zrobimy inseminacji tylko jeszcze kilka cykli stymulowanych. Wczoraj dał zastrzyk na pęknięcie. Od 2-6 dnia cyklu Aromek w przyszłym cyklu. Wizyta 10 dc. I takie 2-3 cykle stymulowane chce zrobić i potem dopiero inseminację.
Zobaczymy to już chyba mój 15 cykl starań hmm już się gubię który.
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

@izzy_j To już po wizycie? To znaczy miałam rację z CD4 i CD8, że to od tarczycy?

Nie, wizyta w klinice dopiero jutro. Ja chodze do 2 gin. Jedna lokalnie i u niej chce potem prowadzić ciążę i rodzić. Dobry diagnosta tylko lubi przepisywać na 'zaś' i na 'wszelki wypadek' tak jak np. wlewy mimo ż enie maiłam jeszcze wtedy wyników limfocytów, a ja nie mam na to kasy o ile nie jest to absolutnie niezbędne. Byłam u niej ponad 3 tyg temu i wtedy po wynikach na mutacje przepisała acard i neoparine. Jutro jadę do kliniki do drugiej gin u której chcę transfer. Pokażę jej wszystkie wyniki, powiem co biorę i zobaczymy jak ona to widzi. Jak im się wersja zdarzeń potwierdzi i dostanę zielone światło to bym chciała w maju transfer bo nie ma na co czekać. To będzie 4 cykl po poronieniu,

@Magda_krk To może coś jest na rzeczy. Dwa pęcherzyki (może pozostałe po owu??), szybko wykryta ciąża testem, a teraz przyrost 200%... No jak nic bliźniaki będą :D
Cykle mam zazwyczaj 31 albo 32dni, po poronieniu 34. Owulacja zawsze późno. Seksy z mężem byly 13dc i 18dc (Prima aprilis) wg premom i innych aplikacji owu miałam mieć właśnie 18dc a testy pozytywne wyszły juz 25dc (wtedy też miałam tamto usg z dwoma pecherzykami w jajniku), jutro dopiero mam dzień planowanej @. Ta beta daje mi nadzieję, dzisiaj nie mogłam spac w nocy martwiąc się o przyrost. Może coś z tego będzie. Tak bardzo chciałabym, żeby się udało.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja już mam wynik z dzisiejszej bety 1226,4 mIU/ml. W poniedziałek miałam 462,4.
Piękna beta, super gratuluję
@Magda_krk To może coś jest na rzeczy. Dwa pęcherzyki (może pozostałe po owu??), szybko wykryta ciąża testem, a teraz przyrost 200%... No jak nic bliźniaki będą :D
Oj tu nie jest tak, że przy bliźniakach szybko widać. Mi dopiero blada kreska wyszła w dniu @ przy bliźniakach. Bety nie badałam to nie wiem jak wartości wychodzą

Ja już mam wynik z dzisiejszej bety 1226,4 mIU/ml. W poniedziałek miałam 462,4.

Wow, Magda, super przyrost!! :) gratulacje

No mi chyba też gdzieś umknął wynik tej bety...
Kochane nic Was nie ominęło, byłam dziś znowu w diagnostyce zrobić kolejny raz bete i progesteron. Raczyły mi dopiero dziś powiedziec, że niestety wynikow nie otrzymam, bo w komputerze wyświetla im sie komunikat "material do ponownego pobrania" wiec musze tam znowy isc za dwa dni. Wściekła jestem powiem Wam, nigdy takie cuda mnie nie spotkały, próbowki pogubili czy co...
@Magda_krk no pięknie, aż serduszko rośnie ❤️

reklama
Do góry