Chyba znalazłam ją również na znany lekarz. I jak wrażenia? Ja boję się kolejnej tony leków do tych które już biorę...Dziewczyny ja konsultowalam się w poniedziałek z dr Suchanek z Gdańska, która pracuje w Invicta. Wyniki wysłałam wcześniej. Wizyta 180 zł. Dostałam recepty i zalecenia na papierze.
Trzeba dzwonić na infolinię Invicta Gdańsk i tam rejestrują do dr.
reklama
Wylogowana
Fanka BB :)
W Warszawie zawsze wizyty u profesorów zaczynają się 400zl i więcej. Kiedyś poszłam do takiego specjalisty 400zl poszło, a wizyta trwała 10min i za bardzo to mi nic nie dało bo dawet mnie nie przebadał (to był ginekolog) . Dlatego teraz wolę kogoś poleconego. Mogę zapłacić więcej, tylko niech to będzie warte tej ceny.Ja w Warszawie chodzę do prof. Jerzak. Podobno wybitna specjalistka... Niestety nie wiem czy ma teleporady ale wizyta u niej to 450 zł. więc rozbój w biały dzień
Ale też uważam, że to jest rozbój w biały dzień
Wylogowana
Dokładnie, @Natasza27 jak wrażenia? To była twoja pierwsza wizyta u niej?Chyba znalazłam ją również na znany lekarz. I jak wrażenia? Ja boję się kolejnej tony leków do tych które już biorę...
Ja do tej pory jeszcze nigdy u immunologa nie byłam i nie wiem nawet na co za bardzo zwrócić uwagę. Badania będę robić jutro i dobrze by było to z kimś skonsultować. Intuicja mi podpowiada, że coś tam u mnie z immunologa wyjdzie. Ile czeka się na wizytę?
Gonzi
U mnie w Invicta w Warszawie polecili mi dr. jarosława Paśnika. On przyjmuje w Warszawie gdzieś ale tylko w 2 soboty w miesiącu. Tak to w Łodzi. Mi się udało zapisać na czerwiec na Łódź. Ale potem zwolnił się termin na Łodź na 15.04. Także jadę do Łodzi jutro. Pierwsza wizyta niestety na żywo. Potem można już na telekonsultacje. Jak u niego bede jutro to go zapytam czy mnie w Wawie w razie czego bd mogl przyjac zeby tam do niego chodzic. Chyba ze bd chcial te telekonsultacje to wtedy obojetne gdzie.Witam was w ten zimy dzień
Czy któraś z was mogłaby mi polecić dobrego immunologa który robi teleporady? Ewentualnie który przyjmuje w Warszawie. Ale na dzień dzisiejszy bardziej zależy mi na teleporadzie
Ciezko sie do niego dostac ale pani z rejestracji powiedziala ze jak juz bd po pierwszej wizycie to jako jego pacjentka beda mnie zapisywac do niego szybciej.
K
Katijah
Gość
Hej co u ciebie? Który dc?U mnie w Invicta w Warszawie polecili mi dr. jarosława Paśnika. On przyjmuje w Warszawie gdzieś ale tylko w 2 soboty w miesiącu. Tak to w Łodzi. Mi się udało zapisać na czerwiec na Łódź. Ale potem zwolnił się termin na Łodź na 15.04. Także jadę do Łodzi jutro. Pierwsza wizyta niestety na żywo. Potem można już na telekonsultacje. Jak u niego bede jutro to go zapytam czy mnie w Wawie w razie czego bd mogl przyjac zeby tam do niego chodzic. Chyba ze bd chcial te telekonsultacje to wtedy obojetne gdzie.
Ciezko sie do niego dostac ale pani z rejestracji powiedziala ze jak juz bd po pierwszej wizycie to jako jego pacjentka beda mnie zapisywac do niego szybciej.
Wylogowana
Słyszałam o tym lekarzu. Podobno jeden z lepszych, a terminy bardzo długie. U mnie jest problem z dostępnością teraz. Na stałe nie mieszkam w Polsce. Przed covidem jeszcze w razie co wsiadałam w samolot i byłam w Warszawie, a teraz jest to trochę utrudnione. Ale jak będą luzowania to napewno będę do niego robić terminyU mnie w Invicta w Warszawie polecili mi dr. jarosława Paśnika. On przyjmuje w Warszawie gdzieś ale tylko w 2 soboty w miesiącu. Tak to w Łodzi. Mi się udało zapisać na czerwiec na Łódź. Ale potem zwolnił się termin na Łodź na 15.04. Także jadę do Łodzi jutro. Pierwsza wizyta niestety na żywo. Potem można już na telekonsultacje. Jak u niego bede jutro to go zapytam czy mnie w Wawie w razie czego bd mogl przyjac zeby tam do niego chodzic. Chyba ze bd chcial te telekonsultacje to wtedy obojetne gdzie.
Natasza27
Chyba znalazłam ją również na znany lekarz. I jak wrażenia? Ja boję się kolejnej tony leków do tych które już biorę...
Pierwsza z wszystkimi wynikami, które miałam. Omówiła w sumie każdy wynik immunologii. Dostałam steryd Encorton na wysokie komórki NK i stan zapalny w organizmie. Mam go zacząć brać od 1 dnia cyklu. Twierdzi, że powinno mi pomóc. Mam po miesiącu brania zbadać znowu subpolacje limfocytow czy się poprawilo. Zaleciła też Neoparin od pozytywnej bety w dawce 0,6 ze względu na Pai i niskie białko S.Dokładnie, @Natasza27 jak wrażenia? To była twoja pierwsza wizyta u niej?
Ja do tej pory jeszcze nigdy u immunologa nie byłam i nie wiem nawet na co za bardzo zwrócić uwagę. Badania będę robić jutro i dobrze by było to z kimś skonsultować. Intuicja mi podpowiada, że coś tam u mnie z immunologa wyjdzie. Ile czeka się na wizytę?
Na wizytę czekałam miesiąc bo ma teleporady tylko w poniedziałki.
No i pierwsze pytanie jakie zadała to czy mam problem z samym zajściem w ciążę. U nas akurat w 1 i 2 podejściu zaskoczyło od razu.
Gonzi
Hej dzisiaj 12 dc. Byłam wczoraj na usg i mam pęcherzyk 25 mm. Czyli jak zwykle już spory. W tym cyklu miałam w 7 dc drożność. Jajowody drożne, macica ok. Wczoraj na wizycie Pan doktor trochè zmienił plany. Stwierdził że jeszcze nie zrobimy inseminacji tylko jeszcze kilka cykli stymulowanych. Wczoraj dał zastrzyk na pęknięcie. Od 2-6 dnia cyklu Aromek w przyszłym cyklu. Wizyta 10 dc. I takie 2-3 cykle stymulowane chce zrobić i potem dopiero inseminację.
Zobaczymy to już chyba mój 15 cykl starań hmm już się gubię który.
Hej co u ciebie? Który dc?
K
Katijah
Gość
To trzymam kciukiHej dzisiaj 12 dc. Byłam wczoraj na usg i mam pęcherzyk 25 mm. Czyli jak zwykle już spory. W tym cyklu miałam w 7 dc drożność. Jajowody drożne, macica ok. Wczoraj na wizycie Pan doktor trochè zmienił plany. Stwierdził że jeszcze nie zrobimy inseminacji tylko jeszcze kilka cykli stymulowanych. Wczoraj dał zastrzyk na pęknięcie. Od 2-6 dnia cyklu Aromek w przyszłym cyklu. Wizyta 10 dc. I takie 2-3 cykle stymulowane chce zrobić i potem dopiero inseminację.
reklama
No to neoparine i acard to ja już mam zarządzone przez gin tą tu lokalnie. Neoparine nawet już czeka wykupiony bo mam brać od transferu. Pierwszy transfer się przyjął a co tak naprawdę się zadziało to nikt w tym momencie mi nie powie bo 'genialny' pan ordynator pomylił pogrubiony jajowód z ciążą pozamaciczną...eh. U mnie komórki nk nie stanowią problemu powiedziałabym że są w dolnej granicy a przy pozostałych wynikach podwyższone limfocyty wydają się być skutkiem tarczycy którą leczę już thyrozolem i tsh ładnie reaguje. Wiecie nie chcę wydać kolejnych pieniędzy po to tylko żeby usłyszeć proszę zmienić dietę na przeciwzapalną i dbać o siebie...Pierwsza z wszystkimi wynikami, które miałam. Omówiła w sumie każdy wynik immunologii. Dostałam steryd Encorton na wysokie komórki NK i stan zapalny w organizmie. Mam go zacząć brać od 1 dnia cyklu. Twierdzi, że powinno mi pomóc. Mam po miesiącu brania zbadać znowu subpolacje limfocytow czy się poprawilo. Zaleciła też Neoparin od pozytywnej bety w dawce 0,6 ze względu na Pai i niskie białko S.
Na wizytę czekałam miesiąc bo ma teleporady tylko w poniedziałki.
No i pierwsze pytanie jakie zadała to czy mam problem z samym zajściem w ciążę. U nas akurat w 1 i 2 podejściu zaskoczyło od razu.