reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@izzy_j To moim zdaniem taki wynik może wynikać od tarczycy - ale do końca mi nie ufaj, bo lekarzem nie jestem. Na to intralipid moim zdaniem nie pomoże. Daj znać jutro po wizycie, to chętnie wiedzę uzupełnię :)

reklama
@izzy_j To moim zdaniem taki wynik może wynikać od tarczycy - ale do końca mi nie ufaj, bo lekarzem nie jestem. Na to intralipid moim zdaniem nie pomoże. Daj znać jutro po wizycie, to chętnie wiedzę uzupełnię :)
Z tego co zdążyłam wyczytać to za te podwyższone limfocyty rzeczywiście może odpowiadać autoimmunologia zwłaszcza że pozostałe wyniki mam w normie. Zobaczymy co ona powie jutro, czy sama ogarnie czy wyśle jednak do immunologa. Tsh rośnie powoli w sob 0,93 czyli teraz pewnie ok 1, ft3 i ft 4 w normie, ginekologiczne też wszystko ok - histero w porządku, cykle wróciły do normy więc mam nadzieję, że to kwestia powtórki badań i że zrobi mi transfer w maju po owu która powinna być 1-2 maja.
A o ten intralipid pytałam bo ta gin lokalna lubi robić 'za wszelki wypadek' i 'nie zaszkodzi' a ja finansowo już nie wyrabiam,

@Szynszyla
Specjalista nie jestem 😁ale trochę tych kroplówek wzięłam. U mnie Intralipid byl na obniżenie komórek nk. Do tego steryd i heparyna. Lekarka zlecila ci badania jakies przed intrslipidem?
To jest wyciag z soi plus sol fizjologiczna. Jeżeli nie jesteś na nią uczulona to skutków ubocznych nie ma, ba! W sumie jej skutkiem ubocznym jest obniżenie działania komórek nk. 😁😁 Ale w ciemno bym nie szła. Za duże to sa pieniądze. Lepiej wydać te 400 - 500 zł i sprawdzić nk. Chyba ze lekarka ma inna wizje na co to pomaga. Mowila cos?

@roki_1991
Jak sie czujecie ? 🥰🥰

@Szynszyla
Specjalista nie jestem 😁ale trochę tych kroplówek wzięłam. U mnie Intralipid byl na obniżenie komórek nk. Do tego steryd i heparyna. Lekarka zlecila ci badania jakies przed intrslipidem?
To jest wyciag z soi plus sol fizjologiczna. Jeżeli nie jesteś na nią uczulona to skutków ubocznych nie ma, ba! W sumie jej skutkiem ubocznym jest obniżenie działania komórek nk. 😁😁 Ale w ciemno bym nie szła. Za duże to sa pieniądze. Lepiej wydać te 400 - 500 zł i sprawdzić nk. Chyba ze lekarka ma inna wizje na co to pomaga. Mowila cos?

@roki_1991
Jak sie czujecie ? 🥰🥰
No nie ukrywam że już jest mi ciężko, ale cieszę się że maluch rośnie :) dziś posprzątałam u wiki w pokoju (już chyba wszystkie zabawki były na środku :p bo nie panowałam nad tym pokojem kilka dni) I więcej nie jestem w stanie zrobić bo muszę się położyć. Dziś wizyta, jestem bardzo ciekawa jaka wagę ma mój maluszek ❤❤ i czy wszystko u niego okej :)

@Szynszyla

@roki_1991
Jak sie czujecie ? 🥰🥰
No nie ukrywam że już jest mi ciężko, ale cieszę się że maluch rośnie :) dziś posprzątałam u wiki w pokoju (już chyba wszystkie zabawki były na środku :p bo nie panowałam nad tym pokojem kilka dni) I więcej nie jestem w stanie zrobić bo muszę się położyć. Dziś wizyta, jestem bardzo ciekawa jaka wagę ma mój maluszek ❤❤ i czy wszystko u niego okej :)

Witam was w ten zimy dzień :)
Czy któraś z was mogłaby mi polecić dobrego immunologa który robi teleporady? Ewentualnie który przyjmuje w Warszawie. Ale na dzień dzisiejszy bardziej zależy mi na teleporadzie :)

Czy któraś z was mogłaby mi polecić dobrego immunologa który robi teleporady? Ewentualnie który przyjmuje w Warszawie. Ale na dzień dzisiejszy bardziej zależy mi na teleporadzie :)
Podpinam się. Robiłam research na znany lekarz ale nie wiem czy jest jakiś który się specjalizuje w ciążach...

Podpinam się. Robiłam research na znany lekarz ale nie wiem czy jest jakiś który się specjalizuje w ciążach...
Dziewczyny ja konsultowalam się w poniedziałek z dr Suchanek z Gdańska, która pracuje w Invicta. Wyniki wysłałam wcześniej. Wizyta 180 zł. Dostałam recepty i zalecenia na papierze.
Trzeba dzwonić na infolinię Invicta Gdańsk i tam rejestrują do dr.

reklama
Do góry