reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pewnie dwa pęknięte pęcherzyki widać w jajnikach [emoji846]
Dokladnie tak, miałam dwa pękniete pecherzyki 😊
@Zagadka19 niesamowite 😍 czy robiłaś coś specjalnego, żeby wspomóc zajście w ciąże? Ja jestem tyle samo, co Wy dziewczyny po poronieniu i chce do Was dołączyć w przyszłym miesiącu ;)
Nie zrobiłam zupełnie nic, i w dodatku byłam z tych mniej "wyluzowanych". Bardzo chcieliśmy, żeby nam się udało i często o tym myślałam. Biore jedynie witaminy, caly czas nawet nie miałam pewności czy na pewno mialam owulacje bo w ogole jej nie czułam😊 powodzenia kochana! Będe z niecierpliwością wyczekiwała Twojego terminu testowania, tak jak na swój 🥰

Ostatnia edycja:
@Zagadka19 ja dalej czekam na twoją betę
Ja też czekam, nadal nie ma tych wyników. Dzwoniłam dziś do diagnostyki dwa razy, mieli oddzwonić, no ale sie nie doczekałam. Mają pewnie jakieś opoznienia i cięzko im się przyznać.
I dalej nurtuje mnie pytanie czemu u @Magda_krk lekarz widział dwa pęcherzyki owulacyjne . U @Zagadka19 od razu stwierdził że była owu.
Chyba że też byly pęknięte, tylko lekarz tego nie wyłapał 🙄 to chyba jedyna opcja

Ja też czekam, nadal nie ma tych wyników. Dzwoniłam dziś do diagnostyki dwa razy, mieli oddzwonić, no ale sie nie doczekałam. Mają pewnie jakieś opoznienia i cięzko im się przyznać.

Chyba że też byly pęknięte, tylko lekarz tego nie wyłapał 🙄 to chyba jedyna opcja
W poniedziałek idę do tego wybitnego specjalisty, on lubi dużo gadać to mi pewnie wszytsko wytłumaczy jak to było z tymi pecherzykami 😂 Przełożyłam wizytę ze środy na pon bo może też potrzebuję jakiś leków wspomagających ciążę. Zestresowalam się.

reklama

Pewnie tak ale zdumiewa mnie to jak lekarze do wszystkiego podchodzą ... No dramat jakiś.

Do góry