reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Świetnie Cie rozumiem, mnie piersi nie bolą wcale i też boje się, że to może być jakiś zły zwiastun bo przy pierwszej ciąży bolaly okropnie. Jak mnie boli podbrzusze to myśle, że może to źle, jak nie boli, to sie zastanawiam czemu nie boli 🙄
Ale to zrozumieć możemy tylko my- kobiety po takich stratach i przeżyciach. Pewnie będzemy tak panikować cały czas, ale będziemy się tu wspierać nawzajem 😊
Z tym bólem mam dokładnie to samo. Jak bardziej zaboli podbrzusze i zakłuje jajnik to się boję, że będzie to samo co w lutym, bo wtedy czułam to coraz mocniej, aż nie do wytrzymania i było poronienie. Jak nie boli to panika. Mam ochotę zapaść w hibernację i obudzić się w 9 miesiącu ciąży😅

Świetnie Cie rozumiem, mnie piersi nie bolą wcale i też boje się, że to może być jakiś zły zwiastun bo przy pierwszej ciąży bolaly okropnie. Jak mnie boli podbrzusze to myśle, że może to źle, jak nie boli, to sie zastanawiam czemu nie boli 🙄
Ale to zrozumieć możemy tylko my- kobiety po takich stratach i przeżyciach. Pewnie będzemy tak panikować cały czas, ale będziemy się tu wspierać nawzajem 😊
Dla pocieszanie powiem że mnie piersi przestały bolec tydzień po wykonaniu testu pozytywnego a mimo to dalej byłam w ciąży. Dziewczyny pisały też że pojawiają się prześwitujące żyłki na piersiach a u mnie nic nie było. Pojawiły się po poronieniu.

Ja chciałam w tym cyklu, może nie tyle się starać (siedzieć w kalendarzu) tylko co będzie. Mąż cały czas mówi żeby odczekać. Ale co ma być to będzie... A Ty?
Też chcę próbować, póki co bez stresu. Mój mąż to samo, chce żebyśmy odczekali nawet kilka miesięcy tylko ja wiem, że nie jestem w stanie tyle czekać. Jeśli badania wyjdą źle, to ok mogę czekać, ale jak będzie wszystko w porządku to chce działać

Też chcę próbować, póki co bez stresu. Mój mąż to samo, chce żebyśmy odczekali nawet kilka miesięcy tylko ja wiem, że nie jestem w stanie tyle czekać. Jeśli badania wyjdą źle, to ok mogę czekać, ale jak będzie wszystko w porządku to chce działać
Ja nie robiłam żadnych badań. Lekarz stwierdził, że to się zdarza a ja odpuściłam...ech czas pokaże co to będzie

reklama
Do góry