Właśnie wyszłam z gabinetu lekarza, heparyna przepisana. Oczywiście na USG jeszcze nic nie widać, ale co najlepsze lekarz powiedział, że miałam podwójną owulacje, pękniete dwa pęcherzyki, także @Magda_krk piątka, może razem będziemy bawić zdrowe bliźnięta
reklama
KatJak
Fanka BB :)
M
Ma_k
Gość
O nieźle! Zaszalałyśmy! Oby nam się udały te dzieciaki. Na co jest heparyna?Właśnie wyszłam z gabinetu lekarza, heparyna przepisana. Oczywiście na USG jeszcze nic nie widać, ale co najlepsze lekarz powiedział, że miałam podwójną owulacje, pękniete dwa pęcherzyki, także @Magda_krk piątka, może razem będziemy bawić zdrowe bliźnięta
A masz już wyniki bety?
Właśnie wyszłam z gabinetu lekarza, heparyna przepisana. Oczywiście na USG jeszcze nic nie widać, ale co najlepsze lekarz powiedział, że miałam podwójną owulacje, pękniete dwa pęcherzyki, także @Magda_krk piątka, może razem będziemy bawić zdrowe bliźnięta [emoji16][emoji108]
Oby w dalszych etapach też się tak ukladało i oczywiście obyśmy troche tu pozarażały
Ok tak, mąż jest w ciężkim szoku heparyna jest na rozrzedzenie krwiO nieźle! Zaszalałsyśmy! Oby nam się udały te dzieciaki. Na co jest heparyna?
Niestety jeszcze się nie doczekałamA masz już wyniki bety?
M
Ma_k
Gość
A masz trombofilie? Albo coś z krzepliwoscią? Czy to tak na wszelki wypadek?Oby w dalszych etapach też się tak ukladało i oczywiście obyśmy troche tu pozarażały
Ok tak, mąż jest w ciężkim szoku heparyna jest na rozrzedzenie krwi
K
Katijah
Gość
Super wieści, gratulujęWłaśnie wyszłam z gabinetu lekarza, heparyna przepisana. Oczywiście na USG jeszcze nic nie widać, ale co najlepsze lekarz powiedział, że miałam podwójną owulacje, pękniete dwa pęcherzyki, także @Magda_krk piątka, może razem będziemy bawić zdrowe bliźnięta
Mimimka89
Fanka BB :)
Ja chciałam w tym cyklu, może nie tyle się starać (siedzieć w kalendarzu) tylko co będzie. Mąż cały czas mówi żeby odczekać. Ale co ma być to będzie... A Ty?U mnie poronienie farmakologiczne 10.03 wiec tez dokladnie miesiac minal. U mnie dzisiaj w sumie 3 dzien tej @ W niedziele dostalam plamien, ale takich troche bardziej wyraznych, wczoraj zaczela leciec troche krew a dzisiaj.... no leje sie Rano byl straszny bol, teraz jest do wytrzymania wiec chyba jednak nie bedzie tak zle Tez planujesz od tego cyklu zaczac juz starania, czy dajesz sobie czas?
reklama
Mam mutacje genetyczne, które mogą zaburzać krzepliwość krwi, dlatego też hematolog zalecił mi acard i heparyne od pozytywnego testuA masz trombofilie? Albo coś z krzepliwoscią? Czy to tak na wszelki wypadek?