reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No chyba że tak, w tym poście na który ja odpowiedziałam nie było info o braku owulacji, aczkolwiek ja z cyklu bez owulacji obecnie 32 tc więc wiesz [emoji28][emoji2960][emoji4]
Gratuluję💙 testy owu były negatywne? Ja wolę się nie nakręcać i nie nastawiać. Znam swoje ciało i wierzę, że jednak poczułabym różnice tak jak poprzednio. Innym razem się uda 🙂

Im
Prawdopodobnie to wszytko przez ten torbiel co miałam na jajniku
Hmm... Przez torbiel? Pierwsze słyszę ale już mnie nic nie zdziwi
Chyba w tym miesiącu nie miałam owulacji. Wtedy od razu wiedziałam, że jestem w ciąży. Na tydzień przed @ po prostu to czułam, a przede wszystkim widziałam różnice w cerze, zawsze przed @ kondycja skóry mi się pogarsza, a wtedy zero zmian, lekko nabrzmiałe podbrzusze, zero PMS. Nigdy wcześniej tak się nie czułam, te małe zmiany w organizmie były sugestywne, test tylko potwierdził to co sama zauważyłam. Teraz jestem pewna, że nie zaszłam 😅
Aj przestań 😁 ja też nic nie czułam w pierwszej ciąży. A zaszłam. W drugiej też nic nie czułam ale zdziwiło mnie że zasnęłam w dzień... Na krześle. Co mi się nie zdążylo nigdy

Ja pamiętam z pierwszej ciąży, że poszłam do pracy, a jedna z dziewczyn przyniosła ciastka - markizy o smaku/zapachu waniliowym. Nigdy mi tak w życiu ciastka nie pachniały... Jeszcze wówczas nie wiedziałam, że jestem w ciąży. Nawet mi to przez myśl nie przeszło, bo nawet się nie staraliśmy... Dopiero sobie po czasie uzmysłowiłam, że to już mógł być jeden z "objawów". Do dziś pamiętam zapach tamtych ciastek ;p

Testy owu negatywne a na monitoringu dwa przerośnięte pęcherzyki i zalecenie wzięcia progesteronu żeby wywołać okres [emoji28]
Dzień po usg musiał któryś dziad pęknąć i niespodzianka[emoji6]
Gratuluję[emoji170] testy owu były negatywne? Ja wolę się nie nakręcać i nie nastawiać. Znam swoje ciało i wierzę, że jednak poczułabym różnice tak jak poprzednio. Innym razem się uda [emoji846]

Dziewczynki a wiecie kiedy można się spodziewać wyników nk i limfocytów - jak długo się czeka? bo kurczę mam wizytę 15.4 i mam nadzieję że się wyrobię.

reklama
Do góry