reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No chyba że tak, w tym poście na który ja odpowiedziałam nie było info o braku owulacji, aczkolwiek ja z cyklu bez owulacji obecnie 32 tc więc wiesz [emoji28][emoji2960][emoji4]
Gratuluję💙 testy owu były negatywne? Ja wolę się nie nakręcać i nie nastawiać. Znam swoje ciało i wierzę, że jednak poczułabym różnice tak jak poprzednio. Innym razem się uda 🙂

Im
Prawdopodobnie to wszytko przez ten torbiel co miałam na jajniku
Hmm... Przez torbiel? Pierwsze słyszę ale już mnie nic nie zdziwi
Chyba w tym miesiącu nie miałam owulacji. Wtedy od razu wiedziałam, że jestem w ciąży. Na tydzień przed @ po prostu to czułam, a przede wszystkim widziałam różnice w cerze, zawsze przed @ kondycja skóry mi się pogarsza, a wtedy zero zmian, lekko nabrzmiałe podbrzusze, zero PMS. Nigdy wcześniej tak się nie czułam, te małe zmiany w organizmie były sugestywne, test tylko potwierdził to co sama zauważyłam. Teraz jestem pewna, że nie zaszłam 😅
Aj przestań 😁 ja też nic nie czułam w pierwszej ciąży. A zaszłam. W drugiej też nic nie czułam ale zdziwiło mnie że zasnęłam w dzień... Na krześle. Co mi się nie zdążylo nigdy

Ja pamiętam z pierwszej ciąży, że poszłam do pracy, a jedna z dziewczyn przyniosła ciastka - markizy o smaku/zapachu waniliowym. Nigdy mi tak w życiu ciastka nie pachniały... Jeszcze wówczas nie wiedziałam, że jestem w ciąży. Nawet mi to przez myśl nie przeszło, bo nawet się nie staraliśmy... Dopiero sobie po czasie uzmysłowiłam, że to już mógł być jeden z "objawów". Do dziś pamiętam zapach tamtych ciastek ;p

Testy owu negatywne a na monitoringu dwa przerośnięte pęcherzyki i zalecenie wzięcia progesteronu żeby wywołać okres [emoji28]
Dzień po usg musiał któryś dziad pęknąć i niespodzianka[emoji6]
Gratuluję[emoji170] testy owu były negatywne? Ja wolę się nie nakręcać i nie nastawiać. Znam swoje ciało i wierzę, że jednak poczułabym różnice tak jak poprzednio. Innym razem się uda [emoji846]

Dziewczynki a wiecie kiedy można się spodziewać wyników nk i limfocytów - jak długo się czeka? bo kurczę mam wizytę 15.4 i mam nadzieję że się wyrobię.

reklama
Do góry