Madlein
Fanka BB :)
Ja miałam z reguły między 35,5 a 35,7 przy porannym mierzeniu. Jak zwłoki normalnie...Czy masz dobry termometr? w życiu takiej nie miałam ale to indywidualna sprawa, niektórzy tak maja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam z reguły między 35,5 a 35,7 przy porannym mierzeniu. Jak zwłoki normalnie...Czy masz dobry termometr? w życiu takiej nie miałam ale to indywidualna sprawa, niektórzy tak maja
Ja czekałam tydzień na profil limfocytarny, czyli nk i 11 dni na cytokiny. Ja mam wizytę 12.04 u immuno.Dziewczynki a wiecie kiedy można się spodziewać wyników nk i limfocytów - jak długo się czeka? bo kurczę mam wizytę 15.4 i mam nadzieję że się wyrobię.
Nie znam się na temp w cyklu wolę się nie wgłębiać.Jak tam temperatura u Was dzisiaj? U mnie 37,8 hmmm to już chyba nie tylko związane z cyklem.. ale innych objawów nie mam.
Może teraz masz owu ? Mnie też coś podbrzusze boli ale właśnie inaczej niż na owu i też mam zagadkę skąd ten bol. Zwariować możnaNie znam się na temp w cyklu wolę się nie wgłębiać.
Ja od 2 dni czuję podbrzusze jak przy owulacji
Tez coś mnie boli czasem w podbrzuszu, chyba test zrobię w sob lub nd bo to będzie już 28-29 dzień cykluNie znam się na temp w cyklu wolę się nie wgłębiać.
Ja od 2 dni czuję podbrzusze jak przy owulacji
Testuj testuj. Albo jakieś choróbsko Cię bierze albo ciążaTez coś mnie boli czasem w podbrzuszu, chyba test zrobię w sob lub nd bo to będzie już 28-29 dzień cyklu
Nie, owu miałam 31.03 czuję ja bardzo dokładnie i sluz i ból jajnika. Teraz zero śluzu a boli podbrzusze jakbym balon miała w sobieMoże teraz masz owu ? Mnie też coś podbrzusze boli ale właśnie inaczej niż na owu i też mam zagadkę skąd ten bol. Zwariować można
Ja chyba w poniedziałek zatestuje to będzie 12dpoTez coś mnie boli czasem w podbrzuszu, chyba test zrobię w sob lub nd bo to będzie już 28-29 dzień cyklu